Hadde jeg vært en bil, så hadde jeg blitt avskiltet ;) Eller tenk hvis jeg var et dyr…..Hjelpes ;) 

 

Facebook mener det er mange som har lyst å høre fra meg iom det er lenge siden jeg har hatt noe på hjertet.. Det er ikke helt sant for jeg har mye på hjertet, så mye at det er vanskelig å porsjonere seg og skille ut det jeg brenner mest for.. Jeg har skriveplaner, jeg skal skrive et portrettintervju hvis den personen jeg vil snakke med er enig 🙂 

Jeg er egentlig veldig sliten, jeg blir sliten av å ha vondt hele tiden i armen og i hodet, men når jeg setter ting i perspektiv så er jo livet bra. Men fortsatt er jeg sliten og jeg har egentlig lyst til å sitte inne i et rom helt for meg selv å lese bok etter bok og det gjør jeg forsåvidt, men jeg vil bare ha det stille. Mange lurer på om jeg skal til Hellas når jeg ikke er helt i vater, jeg skal det! Uansett så for jeg hjulpet! Jeg har med penger som kan bidra til å hjelpe og jeg har tid til å bare være litt, ikke kave så mye. Høres sikkert rart ut for det kommer til å bli tøft, det vet jeg fra tidligere turer, det er mange vonde, sterke inntrykk, men like mange sterke, fine møter med folk som lever i en situasjon som jeg vil prøve at jeg kanskje kan hjelpe de.. Om ikke annet for å dele deres historie og fortelle de at vi har ikke glemt de. Og alle de verdifulle møtene beriker.. Jeg reiser om en uke og blir i ti dager..

Jeg fikk høre her om dagen at: “Marianne, jeg lærer av deg og vil hjelpe andre” og da tenker jeg at halve jobben er gjort. Inspirerer man andre til å ville bidra så virker mottoet mitt #PayItForward i praksis. Drøbak sin flotte Simone smilte fra øre til øre her om dagen og sa at nå var det flere folk som hjalp henne og flere turte å prate med henne og hun sa “Thank you Marianne” , jeg gjør ikke dette for at jeg skal bli takket, men for at jeg mener at alle mennesker er like mye verdt og at alle mennesker kan gjøre en forskjell for noen og det nytter..

Jeg ser de flotte onsdagene jeg for lov å være med Gateteamet i Oslo med den fantastiske oppgaven med å ta bilder og snakke med folk for å fortelle litt om hvordan livet som hjemløs og rusavhengig er. Ikke alle er det, men vi møter mennesker i en tøff livssituasjon og mange sier gang på gang at de kommer ofte bare for å bli møtt med respekt og et sted hvor ingen dømmer de. Det koster ikke mye å være et medmenneske. Jeg er Instagram og twitteransvarlig for Gateteamet hvis du vil følge oss 🙂 Vi er på plass hver onsdag midt i Oslo sentrum hvor vi deler ut mat, klær og omsorg og alt er basert på frivillighet #DetNytter. Innimellom møter det opp folk du kanskje du har sett på tv, jeg var så heldig å møte Arild fra Petter Uteligger og han var en fin type 🙂

Hvis du vil være en frivillig, finn noe du brenner for og hopp i det. Jeg kan nesten love deg at du vil trives. Og man får hjulpet andre og det er verdifullt. Alle kan bidra litt <3 Egentlig skulle jeg skrive litt om hvor sliten og dårlig form jeg føler meg, men det er så kjedelig.. Jeg har en herpa arm, men får behandling nå. jeg ble stukket av veps i går og har en litt hoven hånd og litt feber og da kommer det litt anfall i flere former dvs epilepsi og cluster. Kjedelig, men da kan det bare bli bedre 😉 Hadde jeg vært en bil, så hadde jeg blitt avskiltet 😉 Eller tenk hvis jeg var et dyr……. Hjelpes 😉 Jeg tror jeg skal være takknemlig for det fine livet jeg har <3 Her hentet fra noe jeg skrev for noen år siden og det er jo litt sånn ;):

“Husker en venninne og jeg snakket om “hjelpere” rundt oss om vi trodde på engler eller hva det er.. Og venninnen min mente hvis jeg var så uheldig å ha en måtte den ha seriøse psykiske lidelser i.o.m den gjorde en fantastisk dårlig jobb;) Da mente hun at jeg er en ulykkeskråke eller som pappa sier “en vandrene katastrofe” Hmf,,hadde han ikke hatt rett ville jeg bli dypt krenket!! Men han har rett og han tenkte når jeg var yngre at han skulle tegne en spesiell ulykkesforsikring på meg, jeg er helt sikker på at han vil nekte på alt i dag med tanke på bevisets stilling;) 

Når jeg var liten sto jeg rett opp og ned å falt og mantra mitt var “oi,jeg var bare litt uheldig jeg”, mamma fikk senskader av dette tror jeg…Hun måtte holde meg i nakken til 2 sekunder før vi skulle ut og ha med 3 ekstra strømpebukser og våte kluter..jeg tryna for et godt ord og jeg skjærte meg på alt av nye kniver, ramla på sykler, ned fra trærne, mistet litt av fingertuppen i en klemt dodør (det var faktisk ikke min skyld, men sikkert den skada hjelperen;), men jeg har en tendens til å kløne alt litt til ;)”

Bare noen tanker før leggetid en lørdagskveld 🙂 Peace out, så regner jeg med Facebook blir fornøyd iom jeg har noe med å bidra med igjen 😉

#Epilepsi #Cluster #Hellas #Frivillig #Gateteamet #Payitforward #Detnytter #detnytter #frivillighet #volunteers

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg