Hva er mer dust enn å få brudd i ribbein nr to rett under brystet der hvor bhén skal sitte stramt! Dusteepilepsi…

Det er lenge siden vi har hørt fra deg maser bloggsiden på facebook, fortell følgerne dine hva du driver med… Jeg tror ingen tenker på at det er lenge siden jeg har skrevet, men det er kanskje det. Jeg har ikke hatt tid, ikke lyst eller har vært motivert. Er egentlig ikke det nå heller, men kan godt klage litt nå som livet er et snev av urettferdig!

Jeg tenker mens jeg sitter her i ca 90 grader og puster litt sånn lett øverst i brystet og prøver å ikke stokke om bokstaver at innimellom er torden, lyn og epilepsi teit! Spesielt når man har planer og ikke bare planer, men viktige planer som jobb, avslutninger, venninner og ikke minst ferie om fem dager.. Hva er mer dust enn å få brudd i ribbein nr to rett under brystet der hvor bhén skal sitte stramt! Dusteepilepsi, dustegreier og dustemorfin (den hjelper da, blir bare bittelitteeegrann trøtt;) Og man trenger filter på bilder, mengder på mengder med filter.. Og godt dokumentert med følelsen at noe flyr rundt hodet når man trenger litt mye smertestillende. Jeg fikk ikke ta buss sa legen når jeg var flink og dro til han i dag (voksenpoeng til meg for å dra på egenhånd, uten at noen maste på meg,litt stolt over det altså;) Han sa også: Ikke gjøre så mye i det hele tatt, sånn strengt tatt ikke mer enn nødvendig så skulle jeg føle meg bedre til når vi skal dra på ferie.. Så da satser jeg hardt på det 😉 Jeg skulle ikke svømme så mye heller, men da kjente jeg at hvis jeg hadde orket så hadde jeg blitt sinna for det er det aller beste som finnes i hele verden: Svømme rundt i saltvann og bare være lykkelig, men jeg landet på at jeg kan flyte og fordelen med det er jo at man føler seg lett og det er jo koselig når man føler seg som en sakkosekk med fregner 😉

Men jeg orker ikke å skrive mer, Facebook får bare mase! Det er greit.. Jeg skal lære meg å sette grenser og kanskje jeg kan begynne med facebook, så kan jeg heller skrive noe når jeg har noe viktig på hjertet.

God sommer til alle som er innom her, jeg reiser til Albania på søndag. Jeg skal flyte og spise spagetti 😉

#LaHumlaSuse #Epilepsi #ferie #Albania #dust #Ribbein #Meredust #Sitteiro #Dexter