I øyeblikket de puttet meg i en sykeseng på Ahus så begynte jeg å nekte og forklarte de at jeg skal hjem i dag og sykepleierene smilte engleaktig og sa: “Vi får se da..”

12 og 18 timer ca mellom disse bildene her. Godt nytt liksom, jeg er jo enig i det men det er kjedelig å starte det nye året i sofaen med noe heftig smertelindring. Det er vondt med div brist og revnete muskler og hjernerystelse. Men i dag har liksom kroppen skjønt hva som har skjedd og det har vært en søvnløs natt og jeg forbannet både gud og hvermann kl 03.46 i natt når jeg enda ikke hadde sovnet enda og jeg prøvde å trøste meg med hvor heldig jeg er som har tak over hodet og mat og alt jeg trenger, men lite søvn gjør at man blir litt ensporet og det hjalp ikke så mye. Det hjalp mer når jeg gikk gjennom hva jeg opplevde på Lesvos rett før jul og landet på at ok da, dette er vondt men det går over og jeg får jo hjelp.

Jeg får morfin for øyeblikket og jeg får skrivekløe av det og det går utover alle grunn, noen for lange brev i innboksen og jeg blir særs aktiv på nett selv om jeg ikke skal se på skjerm.. Men det går greit litt av gangen, det er verre å lese, bokstavene svømmer litt når jeg prøver så jeg får bare vente et par dager 🙂

De på Ahus mumlet noe om at jeg kanskje bør ta et par uker på SSE og legge om medisiner, men jeg var kjapt ute og sa at jeg er egentlig veldig veldig frisk. Har vel aldri vært så frisk før når jeg fikk tenkt meg om.. Og dette var bare noe uflaks akkurat disse anfallene og heldigvis gikk de på den. Jeg skal IKKE på SSE, jeg nekter på alle kniver i skuffer her hjemme og hos naboen! Never (Sagt med Marvin sin stemme i Home Alone 2)

Bildet er lånt fra Google

Men nei, jeg skal ikke legges inn før jeg er helt nede for telling og jeg har ingen planer om å bli det. I øyeblikket de puttet meg i en sykeseng på Ahus så begynte jeg å nekte og forklarte de at jeg skal hjem i dag og sykepleierene smilte engleaktig og sa: “Vi får se da..” Og jeg sa: Nei og så sovnet jeg og da følte jeg at de smilte bedrevitende til hverandre og tenkte sitt 😉 Men heldigvis fikk jeg dra hjem med en streng lege ordre om å HOLDE MEG I RO. Jeg tror kanskje hun hadde skummet gjennom noen gamle rapporter der et øyeblikk 😉 Men jeg gjør så godt jeg kan, det er liksom ikke så mye jeg klarer akkurat nu, men regner med at jeg er klar for minimaraton på tirsdag neste uke, hvertfall torsdag 🙂 Jeg vil jo på jobb! Jeg vil så himla mye og det er så dust at kropp ikke spiller på mitt lag som nevnt før, men dette mener jeg bør opp på regjeringsnivå. Det er såpass viktig, men like greit å vente til vi får ny regjering, jeg føler liksom ikke helt at jeg spiller på lag med den som er nå eller enkelte av ministerens da ;).

Mange har bare gått og ventet på at det skal smelle med denne idiotkroppen, jeg orker ikke det. Det får bare komme når det kommer, det er jo sånn med hjernediagnoser, de slår til når det ikke passer, dvs aldri! Og jeg har holdt det gående en god stund, jeg hadde forsåvidt hjernerystelse i november, men jeg har glemt det. Det var tross alt i fjor.. Jeg har også hatt bihulebetennelse og feber frem til fredag 27/12, men det var jo også tross alt i fjor.. Når det er nytt år, bør man kunne legge igjen alt man ikke ville ha med inn i nytt år, det hadde jo vært genialt.. Men, det er vel en grunn for at jeg ikke får statsstøtte som statsfilosof, jeg har kun løsninger som ikke lar seg gjennomføre.

Jeg er nødt til å dra innom fastlegen og det er litt skummelt for han har truet meg før med å gipse meg fra halsen og ned, det er visst den eneste måten for at jeg skal klare å være rolig.. Hmf, frekkas! Nå skal jeg prøve ihvertfall, en stund, en liten stund. Akkurat nå må jeg sove litt for:  AU.

Men uansett, godt nytt år: Tenk 2020, dæven! Jeg gleder meg, skal bare komme meg i oppadgående stil først 😉

Jeg skal nyte utsikten så lenge og tenke at hjernen min fungerer på høyt nivå 😉

#Epilepsi #Cluster #Sykehus #Ahus #Au #Dust #Syk #2020