12 Juli 2012

Om 5 dager drar vi til Tyrkia:) har utrolig nok ikke hørt noe fra “sykehuset” og jeg skulle få plass i midten av juli…yeay!! Men men, nå drar jeg på ferie med familien og satser på det beste:) jeg var på apoteket og fylte opp ferielageret og det ser ut som jeg må ha privatkoffert til medisiner;) heldigviis hadde de svarte poser,så jeg slapp å gå å reklamere rundt med så mye…

Jeg sitter å venter på mann og barn som har besøkt familie nordpå,mens jeg har hatt “husmorferie”, dvs småturer ut på dagen og sofaen om kvelden-sånn ca sånn som det har vært siste året,godt vi har en stilig sofa;)

jeg har jo vært i “godtebutikken” dvs biblioteket-der er de så greie at de låner ut filmer en uke og det er perfekt tidsfordriv på kvelden og de damene som jobber der nede er noen engler,de bestiller ting du vil ha og viser det seg at du har sett det før eller noe,sender de det bare tilbake til bortvekkistan igjen-fantastisk:) Man blir godt humør av å vandre rundt på biblioteket,igrunn vandre rundt alle bøkene og disse snille damene,for en jobb:gå rundt å være snill hele dagen:) jeg er imponert!! Det er noe eget med bibliotek, det er som å gå inn i en verden med så mange historier som bare roper etter å bli lest,hørt,sett osv! Det er utrolig og så god stemning:) her for et par uker siden ,så jeg en film om krigeren Hannibal og sine 37 elefanter som tok turen rundt alpene for å innta Roma og han hadde greid det,men fikk noe vondt i vilja etter div mange år…ser den! men så fantastisk å lære om ting man aldri har tenkt på siden et vagt minne siden skolen, nå er det jo spennende – det var det ikke da…Noe med instilling og noe med noen lærere… så spennende med franske filmer,italienske og norske filmer som grenser til pinlig..jeg så “en ganske snill mann” med Stellan Skaarsgaard,glad jeg kunne stikke hodet under pleddet et par ganger der;) men en artig film!!

Jeg gleder meg hysterisk til VAMP konsert igjen etter 2 år,2 år…uten-så 1 november skal jeg ta med kikkerten å glane på Staveland med fela,litt forsiktig denne gangen,mannen skal være med;) Og i mellom Island og VAMP,skal jeg til Italia, jeg har vunnet tur til Gardarsjøen,så kikkerten blir med dit også- har hørt at det er i nærheten av Mr.Clooneys residens;) Jeg er heldig,mye å se frem til-syk eller ikke!!

Men det mest spennende er at minstemann skal begynne på skolen….! jeg regner med at det går supert,men det er spennende og han gleder seg,em han gleder seg også til å besøke barnehagen,der kan han leke Sabeltann;) vi gleder oss!! Og håper alt kan bli bra snart og slippe at ungene skal spørre om mamma har vondt i hodet i dag….jeg satser stort! SKAL BLI BRA SNART!

Nå skal jeg bare vente,nå kommer de hjem snart <3

Marianne M