“Kjære” Edderkopper… Men for alt jeg vet så har edderkoppnettverket infiltrert de også bare for å jævles ;)

 

“Kjære edderkopper (Vi snakker høyt ironivarsel her)

 

Denne er skrevet i februar 2015, men er litt oppdatert i dag for jeg vet at de sitter og ser på meg og vurderer situasjonen minutt for minutt.. Og snart kommer alle de jævlige nettartiklene som forteller at ” nå er de på tur inn” og “høysesong for husedderkopper” osv osv.. Snille NRK tok vekk et bilde de hadde på nrk.no fordi jeg ba de pent for jeg fikk nesten hjerteinfarkt hver gang jeg gikk inn for å lese nyheter. Vi snakker om å ta folk på alvor, men for alt jeg vet så har edderkoppnettverket infiltrert de også bare for å jævles 😉

Jeg skriver et felles brev til dere og adresser det til slyngveien 1 iom jeg tror dere har hovedkontor der, det er i hvertfall der dere har flest ansatte!
Nå begynner snart deres høysesong og den dere sendte i dag var spesielt ondskapsfull! En ting er å komme gående på veggen eller no, men å vente til jeg sitter i badekaret kliss naken og har akkurat tatt i balsam så jeg er veldig glatt på hendene er direkte slemt! Å sende en frivillig kamikazekopp som velger å komme svømmende er på grensen til direkte overgrep! Det hadde heller ikke overrasket meg om dere hadde satt opp skjult kamera i forkant for å virkelig få glede av hele seansen igjen og igjen!
Jeg regner med at dere gnei dere godt i alle åtte beina når dere så hvor lenge jeg hylte, kavet og skrek for å komme meg ut av badekaret fra sittende stilling med balsam glatte hender og masse vann! Ja, jeg ser at det kan grense til komisk, men hvorfor i svarte når man minst venter det? Overraskende nok kom jeg ikke fysisk til skade under angrepet, men psyken er ikke akkurat i vater enda! Derfor velger jeg å henvende meg til dere mens jeg ennå ant er i sjokk!
Har dere lest gamle rapporter fra deres slektninger fra tidligere baderomsbesøk og funnet ut at det er en gjentakende suksess! Som den gangen en av dere ventet inni i toalettrullen og hoppet på meg når jeg skulle ta papir, ikke snilt, ikke i det hele tatt! Eller den som krabbet oppover benet her for ca en mnd siden!
Dere er noen ondskapsfulle hevngjerrige beist og jeg håper at dere kan finne dere et annet paradis eller så..Tja vanskelig å true når ikke jeg har noe å true med?.Jeg har jo ikke nerver til å ta dere! Men jeg er absolutt for dødstraff når det gjelder edderkopper!! Jeg vil bare ikke gjennomføre det! Men hvis vi kunne komme til en enighet om at dere kan kanskje på innvilget oppholdstillatelse hvis dere holder dere laaaangt unna min synsvidde og lover på tro og ære at dere sluttet klubbmøtene deres om å plage meg og da spesielt på bad og soverom!
I det store og og hele er det ikke for mye å be! Dere kan få spise alle fluer og hybelkaniner dere vil og iom med dere prøver å ta over huset så vet dere hvor mange hybelkaniner som bor her, det er nok til alle!
Det er synd dere ikke hører så godt for ellers ville hylene mine ha skremt dere for lenge siden, men iom jeg regner dere som litt i overkant intelligente så velger jeg å prøve å henvende meg på en ordenlig måte! Jeg regner med dere leser dette når dere er inne på nett og saumfarer for å finne nye metoder for å skremme meg.
Forresten er det direkte ufint å spasere overlegent forbi når jeg er alene hjemme bare for å vise at dere er her og vinke med den ene foten for å så gå ned og fortelle om reaksjonen mens dere fyrer opp seierssigaren deres og nye overtaket..
Jeg vet dere planlegger å ta over planeten våres, men HVORFOR må dere ha hovedkontor her, kan dere ikke flytte til Danmark eller no, jeg lover å holde meg unna..
Dette ender jo med at jeg kommer til å brenne ned huset, flytte eller bare kjøpe telt å dra til Arkis..
Dette er løsningsorienterte folk, se bilder under:
Mvh
Marianne M typ sjokkskadet
P.S dere ser ekstremt slemme ut! Jeg vet man ikke skal dømme på utseende, men her stemmer det!
P.S.S Dere bør å jobbe litt med imaget dere også! Sånn Serr
#Fobi #edderkopper #skrekk #sjokk #sesong

11 februar 2015 “I natt jag drömde”

For en utrolig drøm jeg hadde i natt! Jeg drømte at jeg opplevde den samme dagen omigjen og omigjen akkurat som den filmen med Bill Murray “en ny dag truer” ; det var stressende men egentlig veldig bra! Thomas (som jeg ikke aner hvem er) dukket opp i drømmen som hovedperson og han skulle dø! Hvorfor vet jeg egentlig ikke, men han skulle dø snart! Så for at han skulle få oppleve mest mulig så måtte vi gå igjennom den samme dagen pånytt og pånytt! Vi rakk alt mulig rart, men den stressende følelsen av at vi kanskje ikke rekker før han dør var gjennomtrengende i hele drømmen! Men jeg gjennomførte store dele av bucketlisten, det fine med en drøm er at man kan være på Island det ene sekundet og i New York neste! Så vi rakk mye!

Som f.eks frokost i Central Park, kaffe på Sicilia med Gudfaren Tema, være i et kloster i Frankrike og rallyløp et eller annet sted?!?! Jada, vi opplevde mye! Thomas døde aldri i drømmen heldigvis, men den kjipe følelsen av at dette er siste gangen var der, men det viktigste var jo at jeg var der også! Hele tiden sammmen med han, han var ikke alene , det samme døgnet omigjen og omigjen!

Iom jeg er sånn jeg er så slipper jo selvfølgelig ikke denne drømmen taket og jeg har tenkt mye på Thomas i dag, hvem er det? Hva prøver hjernen å fortelle meg? Jeg tenker jo at vi må ikke somle med det vi ønsker å gjøre for plutselig kan det være for sent! Jeg opplevde ikke at Thomas døde for jeg fikk en tekstmelding som vekket meg hvor det det sto “Godmorgen min vakre gudinne” Desverre var den feilsendt 😉 Men da kan jeg undre meg over skjebnen til Thomas 😉

Jeg ønsker alle en fin dag og avslutter med en klisje “CarpeDiem” grip dagen og ikke nøl!