“Kjære” Edderkopper… Men for alt jeg vet så har edderkoppnettverket infiltrert de også bare for å jævles ;)

 

“Kjære edderkopper (Vi snakker høyt ironivarsel her)

 

Denne er skrevet i februar 2015, men er litt oppdatert i dag for jeg vet at de sitter og ser på meg og vurderer situasjonen minutt for minutt.. Og snart kommer alle de jævlige nettartiklene som forteller at ” nå er de på tur inn” og “høysesong for husedderkopper” osv osv.. Snille NRK tok vekk et bilde de hadde på nrk.no fordi jeg ba de pent for jeg fikk nesten hjerteinfarkt hver gang jeg gikk inn for å lese nyheter. Vi snakker om å ta folk på alvor, men for alt jeg vet så har edderkoppnettverket infiltrert de også bare for å jævles 😉

Jeg skriver et felles brev til dere og adresser det til slyngveien 1 iom jeg tror dere har hovedkontor der, det er i hvertfall der dere har flest ansatte!
Nå begynner snart deres høysesong og den dere sendte i dag var spesielt ondskapsfull! En ting er å komme gående på veggen eller no, men å vente til jeg sitter i badekaret kliss naken og har akkurat tatt i balsam så jeg er veldig glatt på hendene er direkte slemt! Å sende en frivillig kamikazekopp som velger å komme svømmende er på grensen til direkte overgrep! Det hadde heller ikke overrasket meg om dere hadde satt opp skjult kamera i forkant for å virkelig få glede av hele seansen igjen og igjen!
Jeg regner med at dere gnei dere godt i alle åtte beina når dere så hvor lenge jeg hylte, kavet og skrek for å komme meg ut av badekaret fra sittende stilling med balsam glatte hender og masse vann! Ja, jeg ser at det kan grense til komisk, men hvorfor i svarte når man minst venter det? Overraskende nok kom jeg ikke fysisk til skade under angrepet, men psyken er ikke akkurat i vater enda! Derfor velger jeg å henvende meg til dere mens jeg ennå ant er i sjokk!
Har dere lest gamle rapporter fra deres slektninger fra tidligere baderomsbesøk og funnet ut at det er en gjentakende suksess! Som den gangen en av dere ventet inni i toalettrullen og hoppet på meg når jeg skulle ta papir, ikke snilt, ikke i det hele tatt! Eller den som krabbet oppover benet her for ca en mnd siden!
Dere er noen ondskapsfulle hevngjerrige beist og jeg håper at dere kan finne dere et annet paradis eller så..Tja vanskelig å true når ikke jeg har noe å true med?.Jeg har jo ikke nerver til å ta dere! Men jeg er absolutt for dødstraff når det gjelder edderkopper!! Jeg vil bare ikke gjennomføre det! Men hvis vi kunne komme til en enighet om at dere kan kanskje på innvilget oppholdstillatelse hvis dere holder dere laaaangt unna min synsvidde og lover på tro og ære at dere sluttet klubbmøtene deres om å plage meg og da spesielt på bad og soverom!
I det store og og hele er det ikke for mye å be! Dere kan få spise alle fluer og hybelkaniner dere vil og iom med dere prøver å ta over huset så vet dere hvor mange hybelkaniner som bor her, det er nok til alle!
Det er synd dere ikke hører så godt for ellers ville hylene mine ha skremt dere for lenge siden, men iom jeg regner dere som litt i overkant intelligente så velger jeg å prøve å henvende meg på en ordenlig måte! Jeg regner med dere leser dette når dere er inne på nett og saumfarer for å finne nye metoder for å skremme meg.
Forresten er det direkte ufint å spasere overlegent forbi når jeg er alene hjemme bare for å vise at dere er her og vinke med den ene foten for å så gå ned og fortelle om reaksjonen mens dere fyrer opp seierssigaren deres og nye overtaket..
Jeg vet dere planlegger å ta over planeten våres, men HVORFOR må dere ha hovedkontor her, kan dere ikke flytte til Danmark eller no, jeg lover å holde meg unna..
Dette ender jo med at jeg kommer til å brenne ned huset, flytte eller bare kjøpe telt å dra til Arkis..
Dette er løsningsorienterte folk, se bilder under:
Mvh
Marianne M typ sjokkskadet
P.S dere ser ekstremt slemme ut! Jeg vet man ikke skal dømme på utseende, men her stemmer det!
P.S.S Dere bør å jobbe litt med imaget dere også! Sånn Serr
#Fobi #edderkopper #skrekk #sjokk #sesong
4 kommentarer
  1. Nå lo jeg litt her. Er livredd for de ekle krypene selv, så jeg kjente meg godt igjen. Er alt begynt å grue til de virkelig tyter fram her jeg bor. Har hus med kjeller men går ikke ned der om jeg ikke absolutt må… brr. Men i år skal jeg hvertfall spraye med permetrin rundt alle vinduer og dører og håpe de holder seg ute i det minste. Inne får de nemlig ikke lov å være selv om de er aldri så flinke fluefangere.

  2. Du Marianne, du Marianne…😂😂😂😂😂😂
   Æ flire så æ får ondt i magen og i kjeven- du e helt fantastisk med ord! Skulle ønske du kunne samlet alle de “artige” historian i ei bok: æ kjøpe 👍
   Æ har ingen problem med å forstå din redsel, æ e livredd måse, i sær de små og enda værre de som e dau….
   Æ flire ikke av din fobi, men av beskrivelsen på en (før mæ ) artig og fantastisk måte av hendelsen. 😍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg