8 Juni 2013

Sola skinner og jeg er så glad 🙂 I dag har vært strålende, feiret storegullet sin 9 års dag, stor ståhei med masse gjester!! så koselig 🙂 Nå ligger prinsessen å leser Nancy Drew og er blitt stor!

På ønsdag var jeg på SSE ( statens senter for epilepsi) hos kostholdsekspert og lege. Jeg har signet meg opp for å være med på et forskning/forsøk med modernisert adkinsdiett. (ketogen diett), blir spennende, vet ikke når jeg jeg begynner, men når jeg begynner får jeg innta 16 g karbohydrat om dagen, jeg ser plutselig for meg lørdagsgodteri: en saltstang og et popcorn…;) Neida, det ser ikke helgærent ut, men jeg må få doktorgrad i regnemåter og lære med å sette sammen menyer som dekker inntak av fett. det hadde vært kjempefint om jeg kunne ta et shotglass med olje hver morgen, men der går grensen, blæh! Krampeekkelt å drikke tykk masse 🙁 men bortsett fra det blr det spennende og det er mange gode oppskrifter og en nettsidenhvor man kan kjøpe noe brød osv. 

Men for å begynne på dette må jeg være stabil på medisiner i 3 mnd ()//(%(&#%$#/%&( jeg som akkurat hadde trappet ned trobalten og var helt uten medisin…to dager varte det!! Dr.Nakken satt foten ned, jeg må ta noe elles er det fare for status osv, jeg glemmer at de statusanfallene finnes.. Og han var motstander og frarådet meg å trappe ned helt uten noe medisiner og jeg ble ikke bedre uten medisiner, jeg ble verre 🙁 så da måtte jo eksperten få rett og ga med ny resept på ny medisin, med sakte opptrappingsplan!! det er bare fire dager siden, men det går greit ennå!! Hadde et par anfall i natt og har slått meg på det ene ribbbeinsbruddet og jamrer meg litt i dag for det er au! husker jeg brukte å si at smerte,da er det tegn på liv – så ja jeg lever 😉

Men da skal jeg ikke begynne på noen diett før til høsten, i verste fall i januar! men uansett, det blir spennende å se! Jeg vet jo at kosten har fantastisk mye å si på div.sykdommer og symtomer!

For en uke siden satt jeg i et thermalbad i Budapest og koste meg, Ungarn var en opplevelse 🙂 Spennende historie, koselige folk, maten var ubeskrivelig god og min turkamerat mamma og jeg var superfornøyd med vårtur til utlandet 🙂 Nå er det sommerferie snart og turen i år går til Tromsø, så skal vi feriere i egen by Drøbak, her er det fantastisk om sommeren og vi avslutter på Island. Det kan igrunn ikke bli bedre 🙂

sier som Vidar Johnsen på tv2, cheerio cheerio bye bye 🙂

M.M