Jeg er så sliten at jeg sa at nå må du holde opp eller så begynner jeg å gråte og da fikk jeg knuseklem, han er noe for seg selv

Jeg synes så inderlig synd på deg sa legen min fire ganger til meg i dag og jeg er så sliten at jeg sa at nå må du holde opp eller så begynner jeg å gråte og da fikk jeg knuseklem, han er noe for seg selv. Han er en super fastlege som tar seg tid, lytter og forstår og alikevel stiller spørsmål og er nyskjerrig og innrømmer at han ikke kan hvis det er noe fremmed. Det er av den sjeldne sorten. Jeg forklarte han også at det egentlig kun er synd på meg hvis jeg har omgangsyke.. Men da er det skikkelig ordentlig synd på meg i tillegg 😉 Men bank mange ganger i bordet for det er det mange år siden vi har hatt her i huset.. 

De siste dagene har vært skrekkelige. Natt til tirsdag hadde jeg tre timers clusteranfall som bare varte og varte og det rant fra øye og nese og jeg vurderte et øyeblikk og sage av meg hode, det virket som en optimal løsning. Endelig i 06.00 tiden sovnet jeg for jeg kjente igjen symptomene på epilepsianfall go tok medisiner så jeg slapp de og sovnet.. Våket i 09.00 tiden i ørska og klarte å dra meg opp i 10.00 tiden og lot katten komme inn på badet, en idiotvurdering for han klarte å spise en tanntråd før jeg fikk et sukk for meg og jeg skjønte jo at det var ikke så klokt og jeg ringte dyrlegen og vi måtte bare komme umiddelbart og det betydde innen en time.. Jeg forklarte at jeg har ikke lappen, ikke har jeg spist osv, men at jeg skal fikse. Heldigvis har jeg en nydelig slekt og Onkel Niels stilte opp og kjørte oss og når vi kom opp spurte dyrlegen om spising og jeg sier at joda jeg rakk en brødskive og han ser litt oppgitt på meg og sier jeg mente katten….. Følte meg et stykke fra lur da 😉 Men sprøyte ble gitt og han kastet opp og tanntråd kom opp igjen med mengder av ull.. Dustekatt! Men for en start på dagen og når jeg ikke følger rutiner så glemmer jeg å ta medisiner…Og resten av dagen gikk litt i ett, så det kom jeg på ca kl 21.00 og da er det noe for sent og jeg husket ikke om jeg skulle da dobbelt opp eller ja.. 

Såeh, det ble en ny gøyal natt med tre epilepsianfall og jeg krabbet meg opp for jeg skulle på jobb og etter jeg hadde spist og skulle sminke meg så fikk jeg et anfall til og da måtte jeg bare kaste inn håndkle å ringe jobben og det er det verste jeg vet. Jeg elsker å gå på jobb! Og når jeg prater med de så kommer jeg på nytt at jeg hadde glemt medisiner #koko jeg tok de + noen av de som stopper anfall og sov til kl 14.00. Kjempegøy dag for både ungene og meg, ironialarm her..

Men er typ “fyllesyk” i dag og blikket er litt på halv tolv og jeg har som sagt vært hos legen og hatt en gjennomgang om de siste månedene, om hjernerystelse, arm, ribbeinsbrist, smerter og medisiner. Og vi satt og pratet i 45 minutter og som sagt, han er et unikum 🙂  

Det er klønete med to diagnoser som ikke gidder å samarbeide litt engang og det er teit å forholde seg til tre forskjellige leger. Nå viste det seg det at jeg har fått medisiner som fremmer epilepsianfall av epilepsilegen på epilepsisykehuset og det ba professoren i hodepine meg å slutte med heldigvis men for en annen grunn, men fastlegen visste at de var farlig for meg.. Er det rart man blir noe oppgitt innimellom. Men som sagt, jeg er heldig, jeg får hjelp og jeg bor i Norge og jeg vet hvor heldig jeg er så det er sagt. Bare et hjertesukk etter å har tilbragt det meste av tiden i sofaen og sengen siden nyttår..

Jeg regner med at jeg gjør som krokusen, våkner til live til våren 🙂

God helg <3

#Epilepsi #Cluster #Sutreputre #Lege #Fastlege #Hodepine #medisiner #Oppgitt #hjernerystelse #osv

Lenge leve vinteren! Mere snø, nei til sommer ;)

Jeg leser daglig opptil flere sinnastatuser over at det enda snør og over at vi faktisk har vinter selv om vi bare er i februar.. Folket har talt, vinter er tydeligvis ut selv om vi bor i Norge. Jeg skjønner ikke dette, vi har hatt noen møkkamilde vintre med masse regn som folket har klagd uendelig på i åresvis og endelig får vi snø så er jammen det galt også. Når blir vi glad liksom? Det er mange fordeler med vinter og den kan komme til å vare helt ut mars hvis vi er skikkelig heldig 😉 Dessuten får alle på min alder karamell og sukker i blikket når vi mimrer om snørike barndommer og for ikke snakke om OL i 1994 når selveste Gud var norsk og velsignet hele OL byen og resten av landet.. Hva gir du meg, nå er det bare klaging over måking, skraping osv etc. Men iom jeg liker å gi ting videre så skal jeg nå skrive noen helt klare fordeler med vinter:

1. Ingen edderkopper. Bare det er en helt klar fordel, det er en så stor fordel at jeg nesten kunne valgt å bo på Sydpolen året rundt.

2. Vi som har katt vet at man slipper mye billigere unna når det gjelder vegg til vegg teppe med spurv og mus, det er virkelig ikke gøy og styre med

3. Man slipper masing om maling av hus av en overivrig mann, det er ikke mulig når det er minusgrader eller fuktig

4. Hagearbeid, jeg refererer her til punkt 1 edderkopper og andre ekle dyr som dessverre bor i umiddelbar nærhet..

5. Tenke på bikinikropp, bedre å pakke seg inn i gedigen jakke fra Stormberg 😉

6. Støvet synes ikke så godt inne sånn som det gjør om sommeren..

7. Fyre i peisen er mye koseligere om vinteren og noe mer logisk enn om sommeren

8. Tenne stearinlys og sitte ned sofaen og lese bøker med god samvittighet

9. Vaflene på speiderhytta

10. Ake, ski, skøyter, slalom for de som synes det er gøy. Her holder jeg meg til punkt nr 8: lese bok 😉

11. Trim og kroppslig utfoldelse ved måking, dette gjelder ikke meg dessverre 😉

12. Fastelaven (vi snakker boller med krem), morsdag og Valentines for de som feirer det og karneval. Masse gøy! 

Egentlig hadde det holdt med punkt en på min liste, men noen setter jo pris på de smådjevlene.. Men nå kan dere lese at det er mye fint med vinteren og tenke at dessverre kommer våren og sommeren fort nok med alt for mye mediehysteri om flått og jeg blir like skremt hvert år og duene kommer… Herregud de idiotiske duene kommer og sier den ene setningen de kan i treet utenfor vinduet mitt…… Brennmanetene kommer, vi blir solbrent og vi må stresse med 17 mai utstyr og kaker.. Gud bedre, vi bare stopper tiden og blir i februar 😉

God vinter videre dere! Vi står han av 

#Vinter #Lei #Sutring #Sommer #Fastelaven #Edderkopper #Tips #Råd #mimre