22 Mai 2013

Sommer og regn og sommer og sol 🙂 Uanset, det er skjønt å være ferdig med snø, sludd, masse klær osv for denne gang, jeg har t.o.m pakket ned ullbekledningen – så flink pleier jeg aldri å være..Det måtte en søster til å sparke meg i gang 🙂 Jeg driver med nedtrapping av trobalt ennå, er snart ferdig! Jeg merker nå at det ikke er gøy mere.. jeg får mere anfall, hetetokter, mer hodepine og har nervene utenpå huden og er veldig lydsky..det er en dårlig kombinasjon med å prøve å være supermamma, jeg er blitt fryktelig flink til å telle til ti! Det går greit, men jeg må skjerme meg litt innimellom..Jeg har liksom ikke så mye energi igjen eller til overs. Jeg skal tilbake til SSE 5 juni og prate med Dr.Nakken og jeg har fått tilbud å være med på et prosjekt med diett (modenisert Atkins diett), det er visst mye prøver i forkant og jeg får heldigvis litt kurs i hvordan jeg skal gå frem! Jeg må vente 3 mnd etter medisin slutt, så da er jeg vel i gang i september! Det kan bli spennende – et liv uten medisiner er jo en drøm, selv om jeg må slutte å spise alt som er gøy 😉

Mamma og igrunn resten av familien sa alltid når jeg var mindre at jeg kom garantert til å gifte meg med en italiener i.o.m jeg kunne spise spagetti frokost – lunch og middag og jeg kan det ennå, men jeg må passe på at barna får i seg noe sunnere enn det, men når vi har spagetti middager blir minsten og jeg salig i blikket og forspiser oss lykkelig 🙂 Uansett, jeg ble ikke gift med en italiensk pastaelsker, men er i grunn veldig fornøyd med nordlendingen min 😉 Det verste med modernisert atkinks er å vinker farvel til pastaen, men jeg tror det går kjempefint !! jeg hadde ingen problemer å kutte ut melk og gluten for 5 år siden, så da går vel dette også – bare instillingen er der, er meste av jobben gjort!!

jeg vet ikke hvordan det er med kaffedrikker og sånne koseting, men jeg skal på møte med disse som driver med prosjektet og da får jeg vite mere! det er spennende 🙂

 

Om 6 dager reiser jeg til Budapest og det skal bli deilig å innhente litt energi og bade i varme kilder og oppleve noe nytt – fylle kroppen med nye inntrykk og ikke behøve å egentlig gjøre noe som helst! Jeg har aldri vært i Ungarn, så det blir en opplevelse! 

Har ike så mye mer på hjertet, er igrunn tom om dagen.. kommer sterkere tilbake og følger opp om hva som skjer videre i forhold til nye planer! Det kan bli en litt vel spennende sommer uten medisiner..satser på at det går veien og jeg slipper innom Ahus (det er fortsatt intet blivende sted)!!

God mai så lenge

M.M