6 Juni 2012


JIPPI!!!!!! Jeg skal på ny tur til island, utolig fantastisk 🙂 Jeg gleder meg allerede og min fantastiske reisekamerat Frøken K skal være med <3 !! Vi drar på tur igjen, lenge til ennå, men den som venter på noe godt osv..;)

Og i kveld når jeg skulle legge de søte små, sa min eldste (som forresten blir 8 år i morgen:) :tenk å ha en så morsom mamma selv om hun har epilepsi;) Det er kompliment det !! Ikke verst!! Akkurat nå har jeg tatt medisiner og må ligge litt i ro og tenker på helgen som kommer, vi er så heldig å ha så mange så 25 som kommer i “voksen” bursdag og noe mindre i barnebursdag – så vi har feiring hele helgen! Mannen har funnet ut at det er lurt å stikke av til Bergen;) Han skal jobbe da,men its not only only;)

Men vi står han av som vi litt finnmarkinger sier! jeg venter fortsatt på brev fra sykehuset, det ser ut som de kanskje har plass i midten av juli og da skal jeg liksom til Tyrkia, men jeg må visst prioritere evt “sykehus”…Kanskje han bare vil på tur med søstern;) Nei da,han mener bare godt! Det er ihvertfall på tide, hukommelsen er en festlig ting,det er mye jeg ikke husker..kanskje like greit noen ganger;)

Jeg var å møtte noen andre mammaer i dag, det er fast hver onsdag og kjempekoselig og det som var enda mere koselig var at jeg møtte halve Drøbak og alle lurte på hvor jeg har vært, de har ikke sett meg og mye forklaringer, men så trivelig å møte kjentfolk 🙂 Jeg var ute her om dagen å skulle hente medisiner og jeg skjønte at det skulle begynne å regne, så fant eg ikke paraplyen min (eller den knakk 17 mai..;) så jeg tok småen sin og den ser ut som en and med nebb, jeg fikk så mange smil eller mange holdt på flire seg ihjel – koselig å redde dagen for noen…neida jeg følte meg ikke teit overhodet;) tøffe meg med Dr.Martens og grønn millitærjakke og gakk gakk paraply…Et syn;) Morsomt!!

Desuten har jeg vunnet en tur til Italia, gardarsjøen, så jeg skal ta med kikkert og lete etter Mr.Clooney;) Det er jo i nærheten og han vil jo flytte til Norge..hadde holdt ut Lillestrøm jeg da, eller vent..jeg har jo mann og barn;) Men en kikk på George hadde vært hele italia turen!! Jeg reiser alene, så det er mulig jeg må dele rom og de skal vel få det artig når jeg starter med min nattlige aktiviteter dvs anfall;) det kan jo skremme fanden på flatmark (ellerfjellene i Toscana eller hvor det er;)

Vi vasker hus egentlig, men jeg måtte jo medisiner og dumt at jeg måtte ligge i ro da…;) Skjønner at jeg har vært lenge nede for telling, for det grenset til overkant mye støv…men vi lager gode kaker da,så vi er verdt et besøk;) Vi gleder oss til i morgen ,vi har kjøpt IPAD til småen, hun ønsket seg det, men regner ikke med å få det! Det sto mellom det og trappetroll og tegneblyanter;) søt da – hun er ikke kravstor <3 vi gleder oss like mye som henne!!

Ha en strålende kveld – det skal jeg! 2 episoder med Criminal Minds 🙂 det er kvelden sin det!! tror jeg må rydde mere i morgen i stedet:)

M.M