19 August 2012


I dag er det søndag 19 august og i morgen begynner minstemann på skolen..Du ser hvordan han gleder seg på bildet;) .Et nytt eventyr!! Det er spennende, men det er rart å ikke ha barnehage barn lengre og det var og er ennå litt trist å forlate verdens beste barnehage, heldigvis er den en trapp ned fra skolen, så når jeg får abstinenser – kan jeg gå ned en tur;) Minsten er klar, hodeskallesekken står klar ved trappa og størsten er mer enn klar…8 uker ferie er lenge:) Jeg gruer meg litt hvert år om hvordan vi skal fylle dagene, men stort sett går det kjempefint med 8 uker fri, barna trenger også ferie, men det er etter 6 uker – da begynner de å bli rastløse, men det er smart å lære å kjede seg litt også,da blir man kreativ eller mamma blir sur – et av to;)!! Dette blir uansett spennende:) To skolebarn, snufs…det går så fort, men det er nydelig også,de er veldig flinke og selvstendige! Lager frokost,lager seg te,omelett og shake-de er superflinke! Jeg er ikke noe særlig stolt,neida ikke i det hele tatt! Jeg har jo verdens flinkeste barn;) Det beste er at de aldri gjør noe galt…**kremt**aldri..jeg blir aldri lei eller sliten..;) Uansett de er helt supre og jeg er heldigvis en noenlunde normal mamma som blir lei og kan være fryktelig upedagogisk innimellom;) De lærer sikkert noe av det også tenker jeg!!

Jeg var på to fester i går..to stk og enda var jeg hjemme før 00.00 og enda var det for sent for jeg lå rett ut til kl.17.00 i dag, tror jeg kan ha fått i meg noe alkohol i noe jeg ikke trodde var alkohol, samme det -det var koselig,men er noe øm etter div varianter anfall og akrobatiske øvelser i natt jeg ikke vet om;) Min bestevenninne hadde bursdag med kjæresten, så hadde min kule fetter Trond 40 års lag,da må man få med begge deler:) Tilnavnet kule fetter Trond fikk han når jeg bodde i  Finnmark og min daværende kjæreste og bestevenn var så innmari imponert at han kom kjørende fra Drøbak på besøk ihvertfall 9 ganger (snakker 250 mil her..) og han kom og kosa seg i Berlevåg, ble nesten innfødt;) Han sa at blod er tykkere enn bensin;) Men jeg har som sagt før ikke alltid vært enig med navnet i.o.m han var den eneste som turte å ta opp kampen når jeg måtte på sykehus og det ville jeg jo ikke, ikke i det hele tatt…Lurer på hvor mange leger og div andre jeg har lurt opp igjennom for å slippe ut, men det nytta ikke med Trond, hmf…;) Nei da, han stiller alltid opp, enda og nå har han fått en superduper fantastisk kjæreste som er like snill, skjønne mennesker:) Jeg er heldig med så mange fantastiske venner og skjønn familie og alle er hjelpsomme og vakre:)

Uansett, jeg har t.o.m lurt røykeslutt telefonen en gang til å bli enig med meg at det var nok lurt å begynne å røyke igjen:) Da var jeg imponert over meg, ikke de som jobbet der (det så jeg først i ettertid), men jeg hadde sluttet og hadde så lyst på røyk og synes jeg hadde mange grunner til den røyken, men så slo samvittigheten inn og da måtte jeg ringe de og tilslutt var de enig, det var bare å begynne igjen:) Og da begynte jeg igjen med GOD samvittighet;) Alltid vært litt god for å snakke for meg hvis jeg virelig vil ha noe, det gåt aldri utover andre da!! Som sagt, en djevel til å prute også i år på ferie, det har jeg aldri vært før!!

Nå er det 10 dager til jeg reiser til verdens vakreste plass sånn ca;) Island – jeg gleder meg syyyykt som niesen min ville ha sagt(8,5 år;) det kan bare bli bra, og min gode snille Frøken K skal være med, verdens beste turkamerat!! Og jeg slipper å se meg over skulderen hvert minutt om det er gigamega edderkopper der..vi var på reptilparken i Oslo på lørdag og der var det mye fa..skap, dvs store edderkopper…jeg var kvalm og gjennomsvett, minsten kasta opp på vei hjem,det er nesten så jeg skjønner den..! Noe så grusomt..En hadde spunnet så tykt nett rundt seg at vi bare skimta den og de som har sett Aracknofpobia e.l ville ha fått flashback..jeg fikk!! Størsten kjente på meg og sa at jeg var gjennomvåt..terapi…rest my case… Uansett snakket/skrev jeg egentlig om noe fantastisk!! Jeg skal til Island – -jippi!!!

Og når jeg kommer hjem skal jeg rett på “sykehuset”……Skjønner jeg må…ihvertfall etter den dagen i dag! Så Nydelig vær og jeg vil bare bade og være på stranden, så må jeg ligge i senga..helst helt stille, ellers gjør det vondt!! Gørrkjedelig! Satser på at jeg får en badetur til:) Evig optimist! Men denne uka har ungene og jeg vært på stranda hver dag og det har vært 19 grader i vannet- perfekt!! Størsten synes det er et snev av pinlig med en mamma som tar løpefart og hopper uti, men litt tøft også;) Jeg er en gal badenymfe så sant det er saltvann:)

Det er så varmt nå at det nesten virker som det er tropenatt på vei og det hadde jo vært innmari typisk nå som skolen begynner..men det er meldt overskyet i morgen! Jeg må ihvertfall opp å skru på aircondition ellers så smelter jeg til en dam som minsten sier, som er skolegutt i morgen… Jeg sier som to generasjoner over meg: Du verden som tiden flyr;)

M.M

7 August 2012

Dette er sånn jeg føler meg nå etter to dager til sengs… fordelen til dinosauren er at den er tynnere enn meg…fordelen er jo at jeg har overlevd denne verden;) he he 1-0 til meg, litt for mange kilo eller ikke;)

I dag, I dag kom det  )(%$/%&/&%$&$#& brevet fra “sykehuset at jeg var velkommen 14 august……….!!!!!! Det har ikke jeg tid til! Sånn er det! Men så må jeg:(  Men jeg vil være hjemme til skolestart og til Islandsturen min. Den er jo årets høydepunkt,vi er heftig forelsket Island og jeg <3 . Jeg evt rømmer til Island hvis det evt skulle bli en sak ut av den turen,da blir jeg FARLIG!!!! Men i.o.m jeg har ventet nesten et halvt år,kan det ikke være så farlig med 3 uker til??? Det er underlig få som er enig med meg…hmf, nemlig hmf…!!

Skal ringe dit i morgen å prøve å finne ut av det, for egentlig hadde jeg gitt de opp.. Og ikke noe galt om stedet,personalet eller noen – men jeg trives ikke der!! Bare det har en liten lukt av noe som minner om sykehus  osv får jeg vondt i vilja,lysta og alt annet jeg kan få vondt i;) Jeg snakker jo bare tull, for jeg har sytet og klagd hvor lang tid dette har tatt…men, jeg ble litt tatt på senga i dag i.o.m jeg hadde gitt de opp og hadde en egen fantastisk plan i hodet synes jeg selv da..;)  Men sist jeg snakket med de ,sa de midten av juli og jeg la hele ferien min på hylla, men heldigvis fikk jeg dra:) Men da har jeg sett for meg at alt annet går i boks også:) Og kjenner jeg meg selv rett gjør det det:)

Jeg vil jo dit og ordne opp med medisiner, men jeg vil ikke være der..vil være hjemme;) Men det gikk bra sist og det går vel like bra nå:) som sagt til det evig kjedsommelige: evig optimist;)

De to siste dagene har jeg sovet pga hodepine fra hel… og bare sovet nesten..Men jeg snakket med en venn som er psykolog og han fortalte om andre måter å bli kvitt epilepsien, å trene opp hjernebølger til å unngå epileptisk aktivitet. (han forklarte dette MYE bedre) som sagt psykolog:) Og jeg har bestemt meg,funker ikke disse nye medisinene skal jeg prøve det foran operasjon!! det er en i Oslo som driver med det,men man bør dra til statene førsrt eller Canada og det er jo en livsinvestering:) Så slipper jeg å forbli en eldgammel 37 åring:) (må si det så ofte jeg kan,jeg blir snart 38….;) 2 år til 40 år…**kremt**høres mye ut;) Kanskje jeg for en artig 40 års krise,da er det jo greit;

Tenk å bli frisk til en evt 40 års krise – å jo bare se det optimale i det;)

Lykke Til Meg..

M.M

2 August 2012


Yep, vi har ankommet Norge, dvs Landet som flyter over av regn og vind…jeg som ikke er så glad i varme må innrømme at dagene i Alanya gikk alt for fort…Vi hørte Islamsk bønn 5 ganger daglig,vi bodde rett ved en liten flott moske-vakkert å høre på:)

Vi leide en leilighet som var heelt perfekt,men to badebasseng og ingen kiosk,så vi slapp mye masing der;) Det er så koselig ned i byen og de fleste tyrkere er kjempekoselige og hjelpsomme! Og ikke minst,jeg er blitt en djevel til å prute;)

Jeg måtte sove ca 2 timer daglig og ikke legge meg senere enn 00.00,da hadde jeg ødelagt mye..kvelden før vi dro,var jeg på legevakten med feber og betent sår under foten,men takkskjebne,Gud m flere,så slapp jeg å skjære opp…men 17 timers reise dagen etter,var ikke helt flott..! men alt går!

Ferien har vært en suksess,vi har holdt firfisler,sett store gresshopper,liten kosepus v bassenget:) vi har vært på en resturant som heter :Sammys og han har vært med på “Turkey got talent”, han hadde min lille store på skuldrene og niesen min på hofta,mens han rulla rundt på en tønne…senere hadde han 8 ølglass på hodet,spinnende tallerkener m.m,man kan lure på vitsen med å gjøre alt dette-men folk ble i stemning og det er bra,for maten var kanskje ikke det aller beste vi har smakt!! bortsett fra verdens beste strawberry daycari uten alkohol:) Vi har opplevd mye!! kunne vært lengre:)

 

Det som skjer når man kommer hjem, er at man er utslitt…anfall i hele natt og 6 stk i dag og selvfølgelig måtte lille min finne meg på det siste(han har anlegg for kastrat synging), han ringe små hysterisk til Tante Line som aldri svikter og kom opp! Det ble for mye for småen,han måtte på med Sabeltann utstyret for å normalisere ting, han var redd..stakar:(  men dritthelvetemøkka()&/(%)&%&/$&% anfall, det er kjedelig!! det er ikke så lenge igjen av ferien til ungene og jeg vil ikke bli veldig dårlig nå og jeg SKAL til Island og småen skal begynne på skolen!! Men jeg har holdt igjen så lenge,så smeller det tilslutt..

jeg har selvfølgelig ikke hørt noe fra “sykehuset”…det er vel litt mye å forlange,vi søkte jo i mars!! Innen jeg har kommet meg dit,er kroppen herpa av medisider,jeg vil orke mere! Jeg er drittkjedelig i en alder av 37 år…føles av og til som det var det..! dette er livet og sånn blir det resten av det også…! Litt negativ nå,men er møkkalei!!

Men jeg har mye å glede meg over og det glemmer jeg aldri, familie og venner <3 skal snart til Island og Italia og ikke minst på VAMP konsert i november:) det er jo det ene høydepunktet etter det andre,men har bare en drittdag og det er mest pga at småen så anfall,jeg vil ikke skremme de..heldigvis var størsten ute å fløy (hennes nye hobby;)

kanskje jeg får brev i morgen…kan håpe- evig optimist…

M.M