21 mai 2012


For en fantastisk dag…neei…! Jeg våkna. prøvde å stå opp, men det gikk ikke…! Helt utrolig, det gikk ikke!! Nå har jeg sovet noen timer og har klart å spise frokost, men har flere timer å sove kjenner jeg! Som Jeg har sagt før, den hodepinen burte vunnet en pris..den er helt fantastisk smertefull og det meste gjør vondt! selvfølgelig har de et byggeprosjekt ca 100 m nede i veien, men du verden hvor mye stein knusing og gravemaskiner bråker når det føles som de bor inne i hodet!

Jeg har vært alene hjemme i helga, derfor er det gjerne en dag som er litt tøff etterpå,jeg går og spenner meg hele tiden, men snille pappa med fru har hjulpet meg og hatt ungene noen timer både lørdag og søndag + at mamma og søstern har vært her på etter middagen på lørdag:) men natt til i går ville størsten sove hos meg pga mareritt e.l og da sover ikke jeg i tilfelle jeg får anfall, det er ikke noe vakkert syn 😉 Men i natt derimot hvor mannen var kommet hjem, tok anfallene igjen og kom på rekke og rad, det var akkurat som de ikke kunne vente på at det andre var ferdig, det føltes sånn ihverfall og jeg er støl i dag, så et par kramper har det vel vært!! så jeg holder fortet i dag og synes livet er kjipt!! klage klage…;) mener ikke det,men av og til spiller ikke livet og jeg på samme lag! sånn er det bare!

Har ikke så mye på hjerte egentlig , bortsett fra å klage;) Jeg venter på å komme inn på de )(=/&&%&$#&$ stedet for å bytte medisiner, men jeg tror egentlig ikke det blir før etter skolestart og jeg er alt for overmedisinert allerede og husker dårlig (eller kanskje det jeg vil huske;) , uansett overmedisinert, jeg må fungere pga unger og familie og stort sett gjør jeg det, men ikke i dag – ikke i det hele tatt…

jeg kommer sterkere tilbake,nå gjør det vondt å skrive, så da har jeg vel klagd nok 😉 ønsker alle en strålende soldag!!

M.M

11 Mai 2012

 

    Dataeksperten dvs meg…har for det første klart å finne nok et bilde av en geiser og har nå en lang svart linje som følger alt jeg skriver…hmmmm, lurer på hva jeg har trykt på! Jeg får det ikke vekk ihvertfall.. Utrolig irriterende! 

Jeg har for ikke så lenge siden prøvd på nytt å ommøblere badet for et par timer siden, jeg glemte å lese noen intereørblader først,for det var ikke så veldig pent etterpå..det var bare å sette ting på plass igjen! Men etter en sånn ommøblering, blir jeg så svimmel så jeg begynner nå å unnskylde skrivefeil;) De blir de sikkert maange av,det er noe kjedelig å sope sammen smykker som jeg har brukt timevis å se på at søstern har lirket fra hverandre…Jeg har ikke tålmodighet til sånt og nå må hun gjøre alt på nytt;) 

Uansett,fikk meg et veldig, det er et ukirkelig ord for )(&/&%&%#&&%$%#$” på pc språk GTK (krampeanfall) i stad, jeg skulle sove, men tok anfallet først – så var jeg liksom ferdig med det..! Dette var et ulogisk anfall, jeg bruker å få på natten, da kan de vel holde seg til det! Hvis ikke jeg har hjernerystelse, tror ikke jeg har det, bortsett fra konstant hodepine..! Hvis den noen gang forsvinner, kommer jeg til å bli mere enn skeptisk, hva er det som venter nå..kan ikke være bra osv – optimist som jeg er;) Jeg er det,bare orker ikke akkurat nå:)

Denne helgen har jeg ikke tid til epilepsi!! sånn er det,håper den skjønner det…igrunn er den ikke sånn innmari forståelsesfull, men jeg får leve i trua:) vi skal ha barneselskap med 25 barn på lørdag, jeg har heldigvis en engel som baker sjørøver cupcakes, alt for Mini Sabeltann.. og på søndag er det familiebursdag og det blir en hel haug;) Det er så koselig,men da har jeg ikke tid til å ligge i senga!!

Så “kjære” epilepsi i forskjellige grader, kan du holde deg unna bare til over 17 mai??? please:) jeg tåler abcebser og anfall på natten, men resten kan du styre deg for, ellers ender det med et borr i hjernen, det har epilepsi legen sagt og han tror han bestemmer…! Så HOLD DEG UNNA!! Hørtes det litt slemt ut, det er vel mest meg selv det kommer an på, sove nok,spise da og da,ikke finne på å være lenge oppe, ikke gå ut,men passe på å ta “dop medisinen” kl 19.00,så egentlig blablabla, så da kan den holde seg unna:) Satser på at det er en deal;)

Underlig nok skal jeg ut å gå i finværet (ironi) det bøtter ned og jeg skal på apoteket, jeg sier til de at jeg må hente helge dopet;)  så må jeg kjøpe frukt til kakepynt, popcorn til ikke Nytt på Nytt:( men noe annet de sender i stedet! Man vet når sommeren er kommet når alle gode programmene på tven blir borte og regnet kommer:)

Uansett jeg skal ut å gå med Billy Idol på ørene, han kommer på Kollen festivalen i år, men billettene er fantastisk dyre, så jeg har meldt meg som frivillig, men håper bare formen holder, hvis jeg er så heldig å få være med:) Billy og jeg har en ny vår, han var min fjortisshelt, men jeg har begynt å høre på han igjen og det er myye bra og VAMP selvfølgelig <3 

Nei,ut på tur, alltid blid eller noe:) Ha en fantastisk helg!!

M.M


5 Mai 2012

Her er jeg i stiv kuling og regn utenfor den blå lagune som vi snart skulle hoppe i Frøken K og jeg:) Jeg føler meg i litt hardt vær om dagen..Derfor bildet;) .Snakket med “sykehuset” og det viser seg at jeg er nederst på lista og ant.plass ca rundt da vi drar til Tyrkia!! Flott-NOT!Ellers måtte jeg kanskje vente til minsten skal begynne på skolen og det er et lite kvarter til.. Ikke det har jeg har sånn superinnmari lyst å dra dit – ikke i det hele tatt faktisk! Men jeg må bytte medisiner og jeg har lyst til å være våken om kvelden,ikke kjempe for å holde øynene oppe etter kl.20.00 og ikke sove på dagen! Det trengs en “bitteliten” **kremt* bare aldri så liten husvask her og jeg orker ikke, her har jeg faktisk ikke vondt i vilja, ikke i lysta heller – jeg bare makter ikke! Jeg lager middag og vasker klær, det må jeg orke!! Være sammen med ungene er det viktigste, i går var vi i bassenget og de kosa seg,jeg var helt stressa fordi en av de var under vann , så det å se etter to svarte badehetter når en er borte hele tiden er ingen enkel jobb + at jeg måtte holde bilringene under vann;) For en drøm og gå i bikini i mai…igjen NOT…!!! Det er myye  å holde styr på en gang;) Forresten er det vel egentlig aldri en fryd å gå i bikini;)

Men det jeg skulle frem til at det går ikke å vente to måneder til jeg får gjort noe med meg selv, dette er håpløst! Jeg klarer meg, ingen problem – men de rundt meg fortjener en litt mere våken utgave av meg, en som ikke må hjem fra bryllup kl 23.00, en som kan være med å feire bursdagen til bestevenninnen sin i kveld…men det går ikke, ikke nå! Jeg kommer sterkere tilbake og gleder meg til det – gleder meg VELDIG!! Smålei av ribbein som ikke gror (det er noe min egen feil fordi jeg ikke klarer , med min beste vilje å la være å gjøre ting man ikke skal) jeg skulle hatt tv-program som de guttene som bomber hus osv, men hvordan ødelegge seg selv på best mulig måte;) Kanskje jeg hadde fått gullruten eller kanskje jeg skulle satse på en Oscar hvis jeg lagde en film og hvem er alltid på Oscar utdeling?

Jooo Mr.Clooney, dette begynner å lukte på en god plan!! Men jeg må bare orke det først;) Jeg vant til og med en tur til Italia nå, Gardar sjøen, men jeg orket ikke å pose svar konvolutten…Men mamma ordnet opp tilslutt, så får vi se om det er for sent..Vet – håpløs;)

Angående se – Min “skjønne” minstemann mistet fjernkontrollen i en bøtte med vann…..det er egentlig stooor straff for det når jeg ikke kan gå ut om kvelden,men slapp billig unna, han måtte bare bade, uten fjernkontroll;) Men den virker ikke, dette begynner å bli krise, jeg håper at etter noen timer med tørking (alle deler fra hverandre) at det er håp for meg som er alene hjemme ikveld..! Hadde god lyst å si ()/(&&/$%$#”%$/&$&$&/!!!!!! Men har ikke tenkt å lære han stygge ord, det styggeste han vet er ennå “uglebæsj” og så lenge vi kan holde den der, er jeg veeeldig fornøyd!!

Minsten (akkurat nå Uglebæsjen) og jeg har vært på dugnad i dag, sære meg synes det er veldig koselig – i dag kunne jeg ikke gjøre så mye pga de hersens ribbeina, men jeg fikk tørket litt støv og var pølsegrillesjef;) Det gikk strålende og derfor er Minsten tvunget i badekaret, utrolig hvor møkkete man kan bli..Størsten er i bursdag og har igrunn vært borte hele dagen.. Og vi skal ha pizza og film kveld med mormor,tante og kusine – koselig:) Bare ungene kommer hjem;)

**kremt** jeg må gå å ta medisiner nå,ellers blir vi kanskje et bord mindre,hvem vet;) Derfor håper jeg at jeg slipper å vente til august eller noe..! Kjedelige greier, men som jeg sier til legen: Jeg bor ihvertfall ikke i Afganistan, må tenke på hvor heldig vi egentlig er og at dette er “piese og cake” når det kommer til stykke, bare litt slitsomt, eller mye av og til!!

ønsker alle en god helg:)

M.M