30 September 2012


Jeg var i Roma i februar, dette er på toppen av Vatikanet, ant.verdens vakreste bygg, anyway jeg slang opp en tanke til Den Høyeste( i.o.m jeg var der på besøk;)  om hva han tenkte om kanskje jeg kunne bli bedre, men han svarte ikke sånn umiddelbart og jeg syntes ikke det er så rart i.o.m jeg ikke vet hva jeg skal tenke om han;) Vi har våre mennesker skrevne ord og de har igrunn ikke vært like flaterende for han…uansett det jeg skal frem til at i går morges, første gang på noen år (husker ikke sist..) Så våknet jeg å ikke hadde hatt anfall på natten..Det er nesten et mirakel, men større er mirakelet at det samme skjedde i morges..Og det er ikke bare nesten lenger, Halleluja – to netter uten anfall 🙂 Jeg vet ikke helt hva jeg tenker ennå fordi jeg er så utafor av medisinene, men det kan jeg godt være litt hvis de tar bort anfallene:):) Da er det bare hodepinen igjen og kanskje jeg kan sove en hel natt, jeg husker sist jeg gjorde det for da var jeg Spania på en fantastisk gård og feiret to gode venner sitt bryllup og natten før selve bryllupet dvs 13 september (en fredag t.o.m hvis jeg husker rett) da sov jeg en hel natt! Bare en liten stund siden;)

Jeg er ennå på landet og her går det greit..jeg får lest en del:) Men jeg kjenner at en times tid etter jeg har tatt medisiner at jeg bør holde meg i ro, det kjennes ut som jeg er på havet, ligger i senga og holder meg fast! I forrige uke var jeg også svimmel, men jeg hadde feber, så jeg tenkte det kom derfra. Men etter ny økning og da var jeg hjemme en tur, så ble det helt ille og jeg skjønte ikke hva det var og mamma stakkars ble livredd..Egentlig jeg også litt fordi jeg måtte konsentrere meg veldig om at jeg skulle treffe munn med gaffelen, ekkel følelse.., men etter en time på sofaen begynte det å løsne og når jeg kom tilbake hit fikk jeg forklaringen at det var medisinene! Jeg har ikke lest om bivirkninger osv fordi da kan psyken hjelpe til en del på flere ting;) Men det er svimmelhet som er verst, hallusinasjoner er også noe plagsomt og det at jeg ikke finner ord eller sier de veldig feil..jeg skulle si noe til mamma om kaffetrakteren, men det ble traffefakteren, rest my case;) Men det er flere av oss her, en nydelig dame som er her sammen med meg skulle forklare meg om patinering av gips og hun sa at når de var ferdig gratinert…jeg holdt på å daue, jeg så for disse ferdiggratinerte engelene med ost som bobla på toppen..he he:) Fantastisk!! Heldigvis evner vi å le av oss selv!!

Forrige helg kom en av de snille englene (ikke gratinert) med bok til meg hun hadde lånt på biblioteket, hun rakk ikke å lese den så jeg kunne ha den i helgen:) Det var den mye omtalte “fifty shades of grey”, jeg leste den ut på 4 timer og jeg anbefaler den sterkt videre, jeg kjøpte meg nr 2 i bursdagspresang til meg selv og den var jeg ferdig med på 2 dager (da var jeg hjemme)! Dette er bøker vi ikke er vant til å lese, det er så intens, masse sex og det er der boka blir dømt av mange, men det er ikke det som er viktig i boka, det er samspillet mellom to pesoner som vi blir vitne til, hvor lang kan man strekke seg for noen! Vi blir nyskjerrig på den mannen som hjertet blør for..og jeg venter veldig på bok nr 3 som kommer i november:) jeg fikk en bok av svigermoren min til bursdag (der av navnet 2509;) av en av mine mange ynglingsforfattere Ken Follet, jeg tok den med hit og satt meg godt til rette og skulle begynne å lese og der står det at dette er bok nr 2 i en frittstående triologi…så jeg måtte på biblioteket og låne nr 1 og er godt i gang med den og gleder meg til forsettelse:) Jeg rakk et par andre i mellom! Når jeg var på Oslo S på torsdag tok jeg en kaffe på La Baguette og der sto det en bokjylle og jeg måtte såklart gå å se og der kunne man låne med seg en bok, registrere seg på”bookcrossing.com” og skrive hva man synes om boka og hvor du leste den og hvor du var på vei til, fantastisk ide!! Den boken jeg lånte med meg startet sin reisietid i Fredrikstad:) Jeg logget meg inn og skrev om boken og dette er en morsom måte å låne bøker på! Blir spennende å se hvor jeg finner bøker andre steder:)

yep, det var siste kjedelig nytt herfra, men mirakler må deles videre:) Og ellers er det lite nytt, annet enn bivirkninger, hodepine og bøker;)

M.M

18 September 2012


Dette er en blondines hjerne..Iallefall i dag;) For en dag..Etter matpakker, pakke sekker, si gråkvalt hadet, slenge trynet inn på sparkelkontoret dvs sminke meg (mannen sier sparkelkontoret…hmf..;), så løpe til bussen til Oslo og det underlige er at når vi kommer til Oslo, stopper bussen midt i veien og veien til Oslo S er stengt..så en annen dame og jeg måtte lirke oss forbi 2 store trailerer og over mot operaen og opp en laang trapp så en overgang til Oslo S og der satt det 5 rumenere og tigget og omtrent dro i kjolen, det er så trist..Såvidt jeg klarer å gå forbi:( Anyway, finner meg en billett,rekker en kaffe og toget suser mot Gjøvik, men det er skinnearbeid eller noe så vi må gå av på Hakadalen og ta buss til Roa og hun usedvanlig idiotiske NSB dama sa til meg at jeg skulle “følge flokken”…Lurt – NOT, Flokken gikk nemlig av og jeg fulgte jo etter og bussen kjørte og ingen tog sto der…jeg var på Grua og er det noe mindre sted uten noenting i hele verden ,så er det Grua.. og der var jeg! Jeg lurte leeenge på hva jeg skulle gjøre, haike kunne jeg ikke i.o.m det var ingen biler der heller…så jeg måtte ringte opp hit og etter en stund ringte snillle Elin som jobber her og kom til unnsetning, det er snilt det:) Jeg hadde selvfølgelig akkurat i dag tatt på ulljakke, så det var nesten ikke kaldt neidaa…;) men da vet jeg det: Ikke følge flokken…!!!

Så ble jeg kjørt opp på “arbeidstedet” og der venta legen, jeg rakk nesten å trekke pusten, men bare nesten;) Men den snille legen hadde ventet på meg og han skal ikke ha noe med epilepsien å gjøre, han styrer med hodepinen, greit de får hver sin(hodepinen og epilepsien;) , så slipper jeg mere bråk… Men nå har vi en plan for hodepinen!! Endelig, den er slitsom…så slitsom at den nesten har fått egen personlighet;) Men jeg skal trappe ned alt av smertestillende og se hvor i hodet det er verst og så begynne på migrene tabletter, vi vet ikke hva som evt er migrene , fallskader eller spennig-mye å velge imellom;) 

Så hang jeg der nede et par kaffekopper også var det videre opp hit for å snakke med epilepsilegen (nesten jobb i seg selv dette;) og det var ny opptrapping og ny nedtrapping…så vi har en plan og hvis alt går etter den planen, skal jeg har utskrivelses samtale den 16 oktober, krysser fingrene;)

Jeg rakk å spise middag, lage knekkebrød og ta en halv kaffe, så kom fysioterapauten og hun satte nåler i skuldrene og jeg kunne styre strømstyrke på de, jeg skulle ligge et kvarter, men vi snakket oss bort, så jeg lå å dirra i 20 minutter:) Uansett hva man sier, så er det ihvertfall service her;) Flinke folk!!

Så nå har jeg sett Greys og landet litt, det har vært en litt underlig dag med mye fokus på meg og det liker jeg egentlig veldig dårlig, men det er fint å få hjelp hvis dette blir bedre!! Jeg må belage meg på en del “smertedager” i.o.m nedtrapping, men jeg sier til meg selv at jeg har født og overlevd, så da takler jeg alt…***kremt**prøver ihvertfall;)

Det var fantastisk deilig å være hjemme, selv om jeg har angry birds sangen i hodet..tror minsten er noe lei av mamma som har sagt i 5 dager, vennen,kan du skru ned??please skru ned, kan du være så snill å ta av lyden,er du snill- TA AV LYDEN ELLER SPILL PÅ ROMMET!!!!!! Stakkars barn med en mamma om er så lydsky..kan bare bli bedre:)  Og hun eldste er som å snakke med en sprettball, hun øver inn 3 danser til ballett forestilling og dvs umulig å stå i ro..;)

Uansett jeg er back in Brandbu and be continued;) God natta, Agent Rossi begynner på tv2 zebra;)

M.M

14 September 2012


Utsikt til Oscars Borg fra kanonene i Drøbak, akkurat nesten her jeg befinner meg nå (bare litt lenger ned i gaten;), jeg er på helgeperm fra landet, rehab eller hva man kaller det..synes rehabnavnet gjør meg sykere…Høres ut som jeg er 75,5 år eller no..Uansett etter buss,tog,buss,tog var jeg i Oslo og dette er en tur på egentlig 1,17 time og i det jeg kommer til Oslo hører jeg sirener og eksosen ligger rundt og ingen smiler..Bortsett fra jeg,jeg løp som en gal for å rekke neste buss,men jeg gliste fra øre til øre-ville hjem til mine skjønne vakre nydelig små og han store;) Jeg har nå vært på Brandbu (dvs landet) i 10 dager og jeg må tilbake over helgen, men det som er så rart er at så kort vei utenfor hovedstaden er vi på landet og dialekta bare er helt annerledes og sauer og kuer i flokker rundt omkring og de lukter…eksos er bedre der;) Men uansett,de som er derfra er så koselig, åpne mennesker og lette å prate med:) For det første er de som jobber der jeg er ,er morsomme mennesker som er med på Galgenhumor samtidig som man blir tatt på alvor! Akkurat det man trenger i en sånn situasjon hvor livet ikke er på det aller beste.. Og det er ikke helt kult å bo oppe på så mange man egentlig ikke kjenner, så jeg har valgt å være noe asosial, samtidig er det mange koselig mennesker der!! Når man kommer et sted hvor så mange forskjellige mennesker under samme tak med samme symtom(det er visst ikke en sykdom;), er det mye å forholde seg til, jeg føler meg veldig frisk i forhold til mange jeg har sett.. men det heter vel ikke frisk med tanke på at jeg ikke er syk,men har et symtom…mye rart..jeg har vært på informasjonstime om epilepsi og der var det mye rart! Det finnes jo uendelige lister med type anfall og ingen er like,men noen er typiske.. Så hvis noen ser evt gale mennesker der ute i verden, er de kanskje unnskyldt, de har et symtom-nemlig epilepsi..men de er ikke syke!! Den er så understreket, men det merkelige er at jeg noen ganger føler meg jævlig dårlig, men da er det godt å vite at jeg ikke er syk;) he he, for det med sykdom stigmatiseres..jeg føler at jeg har observert noen syke også;) Og mot bedre viten klarer jeg å lire av meg: Stakars deg…jeg hater å høre det selv, men jeg skjønner at man kan si det i mangel av noe annet smart…når det kommer til ting man ikke skjønner er stakars et flott ord, men det er ikke så himla flott å motta det..

Uansett jeg sitter i min lilla sofa med en av mine fantastiske hodepine, den tok jeg med! Hadde vært dårlig gjort å legge den igjen med tanke på hvor langt forhold vi har,den hadde kanskje blitt ensom;) Vel den er med ,men jeg følger medisinregime fra fagfolk, så jeg ikke blir spist opp av smertestillende..Noen ganger er det greit å bli overstyrt selv om jeg hater å ikke ha kontroll over hva jeg selv kan gjøre! Jeg er på opptapping og jeg er på nedtrapping, så jeg er litt koko og jeg trodde jeg var noe bedre form enn det jeg er..kjente når jeg kom hjem at jeg var utslitt av reise og at jeg nesten ikke har sovet på et par døgn..Det som er at jeg våkner hvis en flue lander på taket og når man da bor så mange mennesker sammen og nattevakten skal sjekke hver time, kan det være litt heftig å sove..men nattevaktene er koselige,så vi hilser hver natt 😉 Så ingen skal vekke meg i natt – jippi:) Satser på det ihvertfall, regner med å få et anfall i verste fall to, men det er noe annet:) Desuten er det mitt bad, så her kan alt bare rives ned;) 

Jeg har sett mange rare forskjellige anfall de sisite dagene, men det er utrolig hvordan man der oppe, vi gjør noe hvis det trengs av oss ellers så er det så naturlig at noen deiser i gulvet eller flater ut, tar seg en “tenkepause” eller bare finner på noe rart eller snakker bare tull, rykninger i våken tilstand osv..Jeg har aldri tenkt på dette i det hele tatt og mange der oppe er rystet over min uvitenhet, men jeg oppsøker ikke så mye informasjon om eget SYMTOM;) Jeg kan min egen historie ang.dette og jeg kunne sikkert sette et par anfallstyper til på listen, men jeg føler ikke får det..får mange type epilepsianfall kan alle ha feks:Deja vu, leamus, hetetokter, øyeblikk man mister(den er forresten utrolig kjekk å skylde på hvis noen er dritkjedelig å snakke med;), det kan rykke i kroppen osv osv osv listen var lang..dette er visst da EPA som er enkle partielle anfall som kun rammer den ene siden av hjerneandelen, med tanke på den siste setningen så skjønner dere sikkert hvorfor jeg ikke studerer dette temaet (kjedelig…), men det er jo greit å få det forklart og med tanke på barn som har det, burde lærere få et kurs, fordi mange barn har det og får ikke hjelp og mister mye av skoledagen med anfall som ikke oppdages.. For disse er jo ikke lette å se! Det er krampeanfallene som synes og det er det som er epilepsi som mange tror, men den er bare mest kjent og mest kjent som grand mal anfall,men den heter nå GTK (generaliserte tonisk klonisk anfall) og de synes og mange synes de er kjempeskumle, men de er som regel ikke det! De ser bare dramatisk ut hvis man ikke har sett det før eller ikke er vant med det! Kunne skrevet en hel avhandling her, men det orker jeg ikke..Desuten regner jeg med at det allerede er gjort;)

Nei dette er innmari kjedelig,men det er noe jeg har lært, samtidig som jeg har lært at anfall ikke skal styre livet! Det er livet mellom anfallene som er viktig og jeg er kjempeenig, håper bare hodepinen er enig snart også, da kan jeg snart være lenger ute enn til kl.21.00 😉 Kanskje mannen får sjokk hvis jeg plutselig skal begynne å gjøre noe på kveldene og ikke han kan gjøre som han vil..egentlig tror jeg han ville bli fra seg av lykke hvis jeg blir bedre:) Bare se etterhvert som medisinene er ferdig å gå i trapper og om de virker..jeg har ingen forhåpninger i.o.m jeg er “et medisinsk interessant tilfelle” ,Noe lei den setningen der..,men kanskje dette er vidunder medisin..Uansett, jeg tåler anfall fint, hvis de kunne reddet meg fra hodepinen, men de har visst planer 🙂

Jeg runder av med verdens kjedeligste blogg,men trøster meg med at mange har etterlyst at jeg skriver litt om hva epilepsi er, så her var opplysningsbloggen!! Hodepinen og jeg takker for oss;) Skulle noen lure på noe, så er hvis NEF.no veldig bra, det er norsk epilepsi forbund som jeg absolutt skulle ha vært med i mener de fleste og jeg vil ikke! Orker ikke det bladet som kommer i posten og som minner meg på at du, duu har epilepsi fordi jeg vet det;) Men de gjør mye bra selvfølgelig,bare jeg som er sær! Desuten bør jeg ha et sånt forferdelig smykke som viser alle at jeg har epilepsi. Jeg hadde det engang og i.o.m bildet er et tent lys eller noe lignende var det mange som lurte på hvilken sekt jeg var med i…rest my case! Og jeg føler ikke jeg opplyser folk, jeg føler jeg reklamerer for symtomet mitt(artig ord;), men igjen enkelt for meg å si som stort sett har anfall på natten, skjønner at mange trenger den for opplysning og et sånt armbånd SOS e.l, jeg skjønner det, det er bare jeg som hater oppmerksomhet ! Selvmotsigende selvsagt i.o.m jeg skriver blogg,men den er kun for de som gidder å lese:) Uansett hvordan jeg vrir og vender på dette her, ender konkluksjonen med at ja det er jeg som er sær;) Men jeg ble så innmari glad da jeg skrev den første bloggen og fikk tilbakemeldinger på at folk ikke ante at jeg var syk eller unnskyld at jeg har et symtom;) Da føler jeg at jeg ikke lar det overtar livet mitt, det er ikke noe som skal prates om hele tiden, da tror jeg kanskje jeg ikke hadde hatt så mange venner igjen og jeg er så priveligert med mange venner:) Jeg svarer hvis de spør ellers så er det stort sett et tema vi ikke gidder å prate om, jeg forklarer hvis det stopper meg og skjønne som alle er, så forstår de det 🙂 Takk forresten for det!!

Ønsker alle en god helg <3

M.M

7 September 2012


I går var i topp ti lista over de jævligste dagene jeg har hatt, med tanke på smerter…Hodepine fra Hel… og tilbake og i dag tar jeg returen kjennes det som! Den minte meg om den gangen jeg lå på Uddevalla sykehus med bakterier på hjernen og ikke morfin hjalp en gang, Jeg brukte ca 15 minutter på og dra på klærne i dag og gruet meg til å mixe en frokost shake!!En fødsles virker akkurat nå som en koselig ting å gjøre isteden,må greiere å ha vondt et annet sted;) Jeg vet at det er bare tull, fordi å føde nekter jeg på kniven å gjøre igjen;) 

Uansett i går, lå jeg i senga HELE dagen, helt forferdelig.. Jeg hadde heller friviilg tatt meg en tur ned til Satans innerste hjørnet, tatt en kaffe og slått av en prat..Det måtte ha vært bedre! jeg hadde hallusinasjoner om de mest horrible ting: en venninne av meg drev en pølsebu bak biblioteket i Drøbak, men istedenfor pølser, serverte hun armer og bein i brød..Minsten min døde uten at jeg kunne rekke han,plutselig var jeg på et vaskerom hvor folk hylte og skreik om at jeg måtte ha medisiner osv…Det var nemlig det jeg ikke fikk, smertestillende! Jeg fikk noe, noe som hjalp for kanskje 6 års siden og det skulle vare et døgn..jeg har tatt mye sterkere ca 3 ganger i døgnet for å kunne stå oppreist, epilepsien er jo koselig i forhold til hodepinen og den har jeg hatt siden jeg var 5 år! Hallusinasjonene kommer nok av de nye epilepsimedisinene (trobalt), helt nye!

Uansett de kom innom her og spurte om jeg skulle ha middag og det var koselig,helt til de sa at det var hvalgryte….flashback til hvalsafarien på Island og skjønte i det øyeblikket hvorfor vi ikke hadde sett noen hval…de ligger å putrer i gryter instutisjoner rundt omkring, så jeg sa bare pent nei takk og spiste en shake til middag og en proteinbar til kveld og gråt fordi det gjorde vondt å tygge…!! Jeg tenkte på det i går kveld mellom slagene at hvis det var en pris for verdens verste hodepine, liksom hodepinens Oscar, ville jeg glatt vunnet i går og hvem skal vi takk?? Gud fordi han lager snø og is ,så jeg fikk en og annen hjernerystelse som ikke hjelper på situasjonen eller meg selv i.o.m jeg ikke kan kjøpe eller “glemmer” å ta på brodder (jeg er ikke 80 år ennå;), eller alle de rundt som ikke er stille, da bl.a de satans kvitrefuglene som antakelig var beruset av lykke i går, noen må ha foret de med prosac eller hva det heter osv osv;)

Jeg hadde bare lyst å dra hjem i går, men jeg orket ikke tanken på å gå lenger enn til kjøkkenet..bare jeg hørte stemmen til mannen måtte jeg gråte og gråt gjorde jeg ca halve dagen i går og de andre i verden med hodepine vet at det er ikke det lureste, det blir i grunn bare verre..men jeg prøver inderlig å være positiv og tenker at dette går greit, kjempegreit.. jeg er jo ikke kidnappet av FARC eller bor på en søppelplass i India, eller lurer på om bober skal smelle i hodet meg eller noe sånt, men i går hjalp ikke den tankegangen, jeg tenker at smerte er tegn på at kroppen fungerer (enn så jæv.. dårlig), men alt ble bare blåst bort i går, klarte ikke å være den Marianne som sier : Nei,men det går bra..jeg sa det til de som jobber her, men det virket lissom ikke når tårene renner og jeg ikke kan bevege øynene!!

Nok sutring, jeg er litt bedre nå og håper det blir bra snart eller så blir det en ny dag på mørkt rom, men som sagt jeg bor ikke på en søppelplass og Satan har ennå ikke sendt noe kaffeinvitasjon, så jeg får “Just hang in there”..:)

Ønsker alle en strålende dag og er noen flink med sprettert,så er det bare å komme hit å skyte ned noen fugler (sier dyreelskeren..;)

M.M

3 September 2012

I dag var dagen…Avreise retning Brandbu,Røysumtunet…! Alt pakket klappe og klart og ungene godt forberedt, størsten var syk i dag og var hos farmor og jeg fulgte minsten inn på skolen og da sa han at nå begynte han å bli svett i øynene og underleppa dirra godt.. Det gjorde mammaen sin også, men vi fant ut at vi skulle prøve å la være fordi mamma hadde ikke så lyst å svette i øynene når jeg skulle forklare alle de voksne at en var syk og jeg skulle reise og kanskje ungene var lei seg noen ganger osv osv,men jeg svetta i øynene hele tiden alikevel…Minsten klarte seg og han så ikke at jeg hiksta meg ut av skolen heller, jeg har bildet av de på nattbordet!! Og savner de allerede og mammen og huset- det eneste som jeg VIRKELIG IKKE savner er gigaedderkoppene hjemme, jeg må se etter fordeler her;)

Ihvertfall gråt jeg meg innover til Oslo og ga vel mannen ca 100 beskjeder og tanker osv, men snill som han er lot han meg bare styre på til jeg sovna og når jeg våkna så jeg en stor plakat hvor det sto. “potitfestivalen 15-17 september” og jeg kjente på at jeg var langt unna soya latten og min daglidagse liv…jeg klaget i et kvarter, det var avtalen og nå er det greit! Jeg har snudd tankegangen, dette skal gå bra, jeg skal gjøre mitt beste for å overleve (ikke for å overdrive på noen slags måte…;), mamma bruker å kalle meg forfina geitmikkel og ja, det er jeg og det er greit, jeg er vel det!

I morgen skal jeg snakke med leger,sykepleier osv, mens de ondsskapsfulle sykepleierene skulle ha meg på vekten i kveld, det er stygt gjort det…snak om å ødelegge gode steminiger her jeg koste meg med jordbærslush og Dr.House…men de er snille da, de sa ikke resultatet og jeg håper ikke de hadde veddemål før jeg måtte til pers;) Jeg tulla selvfølgelig når jeg sa ondskapsfulle, de er så greie her og gjør alt for at man skal trives, så da skal jeg gjøre mitt beste for å trives å være grei tilbake!!

Men grunnen er jo at jeg skal trappe ned en medisin som overhodet ikke er bra å gå på og jeg skal begynne på en ny medisin som jeg foreløbig kaller x, jeg har ikke peiling på hva det er ennå, det hadde ikke de på apoteket heller…Den er helt ny! Så jeg håper indelig i det alle høyeste osv at jeg tåler den og at den hjelper! Nå er det gått 18 år siden jeg fikk diagnosen og ennå har ingen medisiner hjulpet! I sommer har jeg trappet ned epilepsi medisinene vekk hjemme (p.s anbefales da ikke på noen måte…) Men jeg tenkte at da trengte jeg ikke å være her så lenge, men det er bare vente å se.. De har en annen tidsregning her på Brandbu…Legen i Oslo sa 2 uker sist og her oppe betydde det 4 uker og nå har legen i Oslo sagt 2-3 uker og det blir spennende om hva det betyr i Brandbu;)

Uansett, jeg er her! Det har tatt et halvt år fra legen sendte søknad til jeg fikk plass, lyver litt her fordi jeg kunne komme 14 august, men minsten skulle begynne i 1 klasse og det ville ikke jeg gå glipp av å være tilstede da og jeg hadde fått bursdagsgave av mannen: tur til Island, så jeg kom hjem på lørdag, var hjemme i går og dro i dag!! Trengte litt opplevelser før jeg kom og som jeg sier til det kjedsommelige så er Island noe av det vakreste jeg har opplevd og nå var det andre gangen jeg dro og jeg ville helst bare snu og dra tilbake <3 For et spektalulært land med mange kontraster! Jeg føler meg hjemme der og har heldigvis lovet størsten jentetur dit:):):):):) gleder meg allerede!!!

Nå er klokka sent og hodet har lyst å kappes av, dvs mega auuu..:(  så jeg skal holde dette oppdatert om hvordan det går her oppe på landet…

God Natta:)

M.M