Kjære edderkopper søknad nr TO:

Kjære edderkopper søknad nr TO:

Min mening er: En død edderkopp er en god edderkopp, men ser jo poenget at dere ikke er enig i det. Jeg har også skjønt at dere er inspirert av IS eller Taliban og har selvmordsedderkopper og jeg lurer veldig på hva dere lover de i edderkopphimmelen, ikke det at jeg ser for meg at det finnes i det hele tatt for dere må jo høre hjemme i helvete, selveste Satans yndlingsdyr for å skremme folk i all evighet.. Det er vel det som frister dere.

Nå begynner sesongen og jeg regner med at dere har brukt sommeren godt i skyggen og planlagt angrep på angrep og at det starter til helgen når mannen reiser bort. Jeg vil prøve igjen å henvende meg profesjonelt i tilfelle dere har et bein som inneholder empati. Tviler, men det kan jo hende…!

I går møtte jeg den første jeg har møtt denne sommeren, bare som et grusomt omen på at dere er på vei. Moden som jeg er så krevde jeg at datter tok den mens jeg klatret opp i høyden på trygg avstand.. Skjønner dere ikke at dere bidrar til at jeg ikke vinner årets mor plakaten i år heller..

Den dere sendte i fjor høst, den dagen jeg skulle på VAMP konsert var i overkant jævlig. Når udyret kommer kravlende mellom to tær etter jeg har vært i dusjen og jeg jeg hyler i dødsangst og sparker som en gal i dusjkabinettet og utrolig nok så sprekker det ikke, men jeg forstuer to tær og når den kom løpende i angrepsposisjon mot meg så hoppet jeg naken opp på toalettet og hylte og hikstet så hele familien kom styrtende, et nydelig syn kan dere skjønne med håret i håndkle og resten av meg i stiv skrekk kliss naken…. De trodde jeg holdt på å dø og det føltes jo sånn. Og mannen krevde at jeg klatret ned fra do og jeg nektet og han prøvde igjen å forklare rolig at jeg er ikke så tynn som jeg en gang var og og at det allerede var en sprekk i doen som jeg har skapt under anfall og at det kunne bli potensiell katastrofe med sprengt toalett osv og jeg nektet.. Tilslutt så løftet han meg ned og slang meg i sofaen (han er sterk skal sies) og jeg satt der og hikstet i en og halv time… Jeg kom meg på konsert, småhaltende i store joggesko. Elegant som alltid… Jeg klarer bare ikke den derre dameelegansen, jeg har det ikke i meg bortsett fra hysterisk hyling ved edderkopper..

Den som satt på veggen på soverommet også rett over hodeputen og jeg sendte SOS melding på Facebook og alle de “gode” vennene mine hang seg kun opp i at det hang prinsessegardiner der, ingen kom styrtende med rustning og sverd..Jeg haterrr å shoppe og datter sine gamle prinsessegardiner funker enda. De er lystette og finfine 🙂 Jeg rømte på et annet rom og sov løsningsorienter som jeg jo er og dagen etter når mannen hadde kommet hjem så beordret jeg han inn og gjett hva: Den satt under hodeputen klar til angrep når jeg skulle legge meg igjen, så kom ikke her å si at dere ikke er utspekulerte jævler. Jeg vet planene deres: Dere skal ta over jorden og jeg har allerede sett at dere har tatt over landsbyer, så de opererer på tvers og sender enten melding via spindelvev eller som jeg mistenker: Brevduer for duer er også naturens ondskap, de spiller dum men jeg begynner å lure på om de egentlig bare lurer meg og samarbeider med edderkoppene og jeg skjønner jo at jeg har ikke sjans.. Jeg må kjøpe meg hjertestarter og bunkre opp med stående avtaler med folk som kommer ilende med første skrik!

Sånn som denne som holdt meg som gissel oppå en stol på lageret til en snill dame kom og reddet meg…Pil ned:

 

Så “kjære” edderkopper, please`a, kom om liksom! Hold dere unna evt flytt noen hus oppover eller nedover eller helst gå i prosesjon til Sverige og så bare fortsett nedover til f.eks Bulgaria eller no., gjerne enda lenger for Guds skyld! Nå har jeg igjen prøvd relativt høflig til tross for angrep i dusjen, i sofaen, i badekaret, i senga, på do, i vasken, ved hodeputene opp til flere ganger, på benken, i mine rosebuketter, på gulvet.. Svarte ta dere egentlig! Dere kan da dere skikkelig sammen og skjerpe dere! Og som nevnt før, dere ser ikke spesielt koselig ut og her dømmer jeg på utseende!

Hvis dere ikke har lest søknad nr en, så er den vedlagt her:

http://epilepsi2509.blogg.no/1424947890_kjre_edderkopper.html

#edderkopper #fobi #Møkkakopper #sesong #Selvmordsedderkopper #jegdauer #pleasea 

Jeg var våken i timesvis på natten med nye anfall. Sitter og drar i håret og har lyst å trykke øyet ut og putte det i fryseren..

jeg er innimellom prinsessen/dronningen av cluster, ikke wannabe for jeg vil helst slippe 😉

På vei til jobb på mandag ble jeg busskvalm, jeg blir sjelden det.. Orket ikke å lese engang (det er sjelden, typ ekstremt sjelden hysterisk bokelsker som jeg er, såpass at jeg skjuler alle bøkene jeg skaffer for mannen. Jeg gjemmer de bak de andre osv osv;) og kom på jobb og der gikk det i ett og kl 10.30 så begynte det sånn forsiktig å ile til bak øye og klø i pannen. Tok Immigran og en halvtime etterpå så tok jeg smertestillende og resten av jobbdagen gikk fint.. Kl 13.00 dro jeg på “minsten skal på speidershoppingtur” dvs innom Clas Ohlson og Normal og div før jeg måtte innom apoteket og mens jeg sto der så var det ikke ilinger lenger. Det kom krampeclustertak og svetten rant og hun bak disken ble så stresset at hun fant frem to feil medisiner og den jeg skulle ha en av fant hun to av osv, så dette tok litt lenger tid enn beregnet og de hadde ikke Sumatriptan som jeg begynte å skjønne var veldig nødvendig og jeg ble sendt til neste apotek. Der hadde de heller ikke det, men jeg fikk Immagran sprøyte med påfyll. De er forferdelig klønete og hvertfall når man mest av alt bare har lyst å havne i koma.. Den damen også begynte bable tull når hun ser ansiktet dras nedover og jeg konstant tørker tårer fra det ene øyet (typ litt lei seg).. Jeg tok med meg og gikk til bussen og heldigvis kunne jeg bare sette meg inn og sette den grufulle sprøyten og litt flaks skal man ha, bussen til Tusenfryd gikk samtidig, så alle som satt på denne var stille og det var Air Condition. Jeg hadde sendt sutremelding til søsteren som kom og hentet meg på bussholdeplassen. Kom hjem og bare gikk rett og la meg med en oksygentank, det funket ikke iom jeg hadde allerede fått anfall. Sto opp kl. 21.00 og spiste litt middagsrester og husker ikke mer av den dagen, men jeg var våken i timesvis på natten med nye anfall i flertall. Sitter og drar i håret og har lyst å trykke øyet ut og putte det i fryseren for å putte det inn igjen, det høres lurt ut men sånn medisinsk sett så tror jeg  kanskje jeg hadde angret.. Men det gjør så innihelvete vondt at det å føde femlinger virker beroligende i stedet.. Sovnet ut på morgenen og sto opp for å legge meg nede. Hadde flinke unger som skulle vaske huset på utsiden før vi skal male. Og sto opp kl 15.00, skjønte det var lurt å spise noe da etter alle medisiner og bare for å få litt energi.. Ikke fullt så prinsesseaktig lenger… Pil ned:

Jeg klarte å ta ut av oppvaskmaskinen etterhvert og skjære litt grønnsaker og lese litt i en bok. Det var mitt fornuftige bidrag i går.. Avlyste alle avtaler, til og med Gateteamet i går og det sitter langt inne.. Men jeg skal reise i morgen og orker ikke å dra dårlig.

Så på ca 1,5 døgn så hadde jeg ca fem/seks cluster anfall og konstante smerter (det er helt vanlig forresten) hele tiden og det er ille.. Det er så ille at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre snart. Det hjelper ikke at det er 566 varmegrader ute heller 😉 Men i morgen skal jeg reise til Paradis eller Berlevåg som enkelte kaller det (de som evt ikke vet at det er paradis) og jeg skal sitte på min egen tetrapode og bare være og tenke at Shakespeare var en smart mann som sa “to be or not to be” og på en tetrapode så er man virkelig og tilstede, herregud jeg gleder meg <3

Skal snart pakke ferdig, mannen ler av meg som drasser med meg kaffe. Men det er liksom best om morgenen med en kopp eller fem med Lilla Løfberg og hvis jeg må kjøpte Friele da så blir jeg Bitreberit umiddelbart... Men nå skal jeg pakke, sånn hvert øyeblikk.. Bare sitte litt til og prise meg lykkelig for at anfallene har holdt seg unna i dag hvor vi har vært så heldig å storfint besøk hele dagen. Badet, skravlet, spist og kosa oss både store og små 🙂 Hadde et epilepsianfall i natt og kneet har kinket seg til litt, men det er koselig i forhold til å vurdere å grave ut øyet 😉 

Siste nytt fra Paradis Slyngveien, nu skal jeg pakke <3

#Cluster #Epilepsi #Bitreberit #Sutresara #Pakke Berlevåg #Anfall #Medisiner #prinsessewannabe #LillaLøfberg