5 Mai 2012

Her er jeg i stiv kuling og regn utenfor den blå lagune som vi snart skulle hoppe i Frøken K og jeg:) Jeg føler meg i litt hardt vær om dagen..Derfor bildet;) .Snakket med “sykehuset” og det viser seg at jeg er nederst på lista og ant.plass ca rundt da vi drar til Tyrkia!! Flott-NOT!Ellers måtte jeg kanskje vente til minsten skal begynne på skolen og det er et lite kvarter til.. Ikke det har jeg har sånn superinnmari lyst å dra dit – ikke i det hele tatt faktisk! Men jeg må bytte medisiner og jeg har lyst til å være våken om kvelden,ikke kjempe for å holde øynene oppe etter kl.20.00 og ikke sove på dagen! Det trengs en “bitteliten” **kremt* bare aldri så liten husvask her og jeg orker ikke, her har jeg faktisk ikke vondt i vilja, ikke i lysta heller – jeg bare makter ikke! Jeg lager middag og vasker klær, det må jeg orke!! Være sammen med ungene er det viktigste, i går var vi i bassenget og de kosa seg,jeg var helt stressa fordi en av de var under vann , så det å se etter to svarte badehetter når en er borte hele tiden er ingen enkel jobb + at jeg måtte holde bilringene under vann;) For en drøm og gå i bikini i mai…igjen NOT…!!! Det er myye  å holde styr på en gang;) Forresten er det vel egentlig aldri en fryd å gå i bikini;)

Men det jeg skulle frem til at det går ikke å vente to måneder til jeg får gjort noe med meg selv, dette er håpløst! Jeg klarer meg, ingen problem – men de rundt meg fortjener en litt mere våken utgave av meg, en som ikke må hjem fra bryllup kl 23.00, en som kan være med å feire bursdagen til bestevenninnen sin i kveld…men det går ikke, ikke nå! Jeg kommer sterkere tilbake og gleder meg til det – gleder meg VELDIG!! Smålei av ribbein som ikke gror (det er noe min egen feil fordi jeg ikke klarer , med min beste vilje å la være å gjøre ting man ikke skal) jeg skulle hatt tv-program som de guttene som bomber hus osv, men hvordan ødelegge seg selv på best mulig måte;) Kanskje jeg hadde fått gullruten eller kanskje jeg skulle satse på en Oscar hvis jeg lagde en film og hvem er alltid på Oscar utdeling?

Jooo Mr.Clooney, dette begynner å lukte på en god plan!! Men jeg må bare orke det først;) Jeg vant til og med en tur til Italia nå, Gardar sjøen, men jeg orket ikke å pose svar konvolutten…Men mamma ordnet opp tilslutt, så får vi se om det er for sent..Vet – håpløs;)

Angående se – Min “skjønne” minstemann mistet fjernkontrollen i en bøtte med vann…..det er egentlig stooor straff for det når jeg ikke kan gå ut om kvelden,men slapp billig unna, han måtte bare bade, uten fjernkontroll;) Men den virker ikke, dette begynner å bli krise, jeg håper at etter noen timer med tørking (alle deler fra hverandre) at det er håp for meg som er alene hjemme ikveld..! Hadde god lyst å si ()/(&&/$%$#”%$/&$&$&/!!!!!! Men har ikke tenkt å lære han stygge ord, det styggeste han vet er ennå “uglebæsj” og så lenge vi kan holde den der, er jeg veeeldig fornøyd!!

Minsten (akkurat nå Uglebæsjen) og jeg har vært på dugnad i dag, sære meg synes det er veldig koselig – i dag kunne jeg ikke gjøre så mye pga de hersens ribbeina, men jeg fikk tørket litt støv og var pølsegrillesjef;) Det gikk strålende og derfor er Minsten tvunget i badekaret, utrolig hvor møkkete man kan bli..Størsten er i bursdag og har igrunn vært borte hele dagen.. Og vi skal ha pizza og film kveld med mormor,tante og kusine – koselig:) Bare ungene kommer hjem;)

**kremt** jeg må gå å ta medisiner nå,ellers blir vi kanskje et bord mindre,hvem vet;) Derfor håper jeg at jeg slipper å vente til august eller noe..! Kjedelige greier, men som jeg sier til legen: Jeg bor ihvertfall ikke i Afganistan, må tenke på hvor heldig vi egentlig er og at dette er “piese og cake” når det kommer til stykke, bare litt slitsomt, eller mye av og til!!

ønsker alle en god helg:)

M.M

3 kommentarer
  1. livet kan være en kamp innimella ja. men så er det også godt å leve også. men å være trøtt å dønn sliten hele dagen pga tabletter. ja det vet jeg hva er vennen. slitsomt å gå dopa hele tiden. vente til august hørtes helt høl i hue spør du meg. få legen din å purr. stå på vennen. klem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg