Jeg er så sliten at jeg sa at nå må du holde opp eller så begynner jeg å gråte og da fikk jeg knuseklem, han er noe for seg selv

Jeg synes så inderlig synd på deg sa legen min fire ganger til meg i dag og jeg er så sliten at jeg sa at nå må du holde opp eller så begynner jeg å gråte og da fikk jeg knuseklem, han er noe for seg selv. Han er en super fastlege som tar seg tid, lytter og forstår og alikevel stiller spørsmål og er nyskjerrig og innrømmer at han ikke kan hvis det er noe fremmed. Det er av den sjeldne sorten. Jeg forklarte han også at det egentlig kun er synd på meg hvis jeg har omgangsyke.. Men da er det skikkelig ordentlig synd på meg i tillegg 😉 Men bank mange ganger i bordet for det er det mange år siden vi har hatt her i huset.. 

De siste dagene har vært skrekkelige. Natt til tirsdag hadde jeg tre timers clusteranfall som bare varte og varte og det rant fra øye og nese og jeg vurderte et øyeblikk og sage av meg hode, det virket som en optimal løsning. Endelig i 06.00 tiden sovnet jeg for jeg kjente igjen symptomene på epilepsianfall go tok medisiner så jeg slapp de og sovnet.. Våket i 09.00 tiden i ørska og klarte å dra meg opp i 10.00 tiden og lot katten komme inn på badet, en idiotvurdering for han klarte å spise en tanntråd før jeg fikk et sukk for meg og jeg skjønte jo at det var ikke så klokt og jeg ringte dyrlegen og vi måtte bare komme umiddelbart og det betydde innen en time.. Jeg forklarte at jeg har ikke lappen, ikke har jeg spist osv, men at jeg skal fikse. Heldigvis har jeg en nydelig slekt og Onkel Niels stilte opp og kjørte oss og når vi kom opp spurte dyrlegen om spising og jeg sier at joda jeg rakk en brødskive og han ser litt oppgitt på meg og sier jeg mente katten….. Følte meg et stykke fra lur da 😉 Men sprøyte ble gitt og han kastet opp og tanntråd kom opp igjen med mengder av ull.. Dustekatt! Men for en start på dagen og når jeg ikke følger rutiner så glemmer jeg å ta medisiner…Og resten av dagen gikk litt i ett, så det kom jeg på ca kl 21.00 og da er det noe for sent og jeg husket ikke om jeg skulle da dobbelt opp eller ja.. 

Såeh, det ble en ny gøyal natt med tre epilepsianfall og jeg krabbet meg opp for jeg skulle på jobb og etter jeg hadde spist og skulle sminke meg så fikk jeg et anfall til og da måtte jeg bare kaste inn håndkle å ringe jobben og det er det verste jeg vet. Jeg elsker å gå på jobb! Og når jeg prater med de så kommer jeg på nytt at jeg hadde glemt medisiner #koko jeg tok de + noen av de som stopper anfall og sov til kl 14.00. Kjempegøy dag for både ungene og meg, ironialarm her..

Men er typ “fyllesyk” i dag og blikket er litt på halv tolv og jeg har som sagt vært hos legen og hatt en gjennomgang om de siste månedene, om hjernerystelse, arm, ribbeinsbrist, smerter og medisiner. Og vi satt og pratet i 45 minutter og som sagt, han er et unikum 🙂  

Det er klønete med to diagnoser som ikke gidder å samarbeide litt engang og det er teit å forholde seg til tre forskjellige leger. Nå viste det seg det at jeg har fått medisiner som fremmer epilepsianfall av epilepsilegen på epilepsisykehuset og det ba professoren i hodepine meg å slutte med heldigvis men for en annen grunn, men fastlegen visste at de var farlig for meg.. Er det rart man blir noe oppgitt innimellom. Men som sagt, jeg er heldig, jeg får hjelp og jeg bor i Norge og jeg vet hvor heldig jeg er så det er sagt. Bare et hjertesukk etter å har tilbragt det meste av tiden i sofaen og sengen siden nyttår..

Jeg regner med at jeg gjør som krokusen, våkner til live til våren 🙂

God helg <3

#Epilepsi #Cluster #Sutreputre #Lege #Fastlege #Hodepine #medisiner #Oppgitt #hjernerystelse #osv

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg