11 februar 2015 “I natt jag drömde”

For en utrolig drøm jeg hadde i natt! Jeg drømte at jeg opplevde den samme dagen omigjen og omigjen akkurat som den filmen med Bill Murray “en ny dag truer” ; det var stressende men egentlig veldig bra! Thomas (som jeg ikke aner hvem er) dukket opp i drømmen som hovedperson og han skulle dø! Hvorfor vet jeg egentlig ikke, men han skulle dø snart! Så for at han skulle få oppleve mest mulig så måtte vi gå igjennom den samme dagen pånytt og pånytt! Vi rakk alt mulig rart, men den stressende følelsen av at vi kanskje ikke rekker før han dør var gjennomtrengende i hele drømmen! Men jeg gjennomførte store dele av bucketlisten, det fine med en drøm er at man kan være på Island det ene sekundet og i New York neste! Så vi rakk mye!

Som f.eks frokost i Central Park, kaffe på Sicilia med Gudfaren Tema, være i et kloster i Frankrike og rallyløp et eller annet sted?!?! Jada, vi opplevde mye! Thomas døde aldri i drømmen heldigvis, men den kjipe følelsen av at dette er siste gangen var der, men det viktigste var jo at jeg var der også! Hele tiden sammmen med han, han var ikke alene , det samme døgnet omigjen og omigjen!

Iom jeg er sånn jeg er så slipper jo selvfølgelig ikke denne drømmen taket og jeg har tenkt mye på Thomas i dag, hvem er det? Hva prøver hjernen å fortelle meg? Jeg tenker jo at vi må ikke somle med det vi ønsker å gjøre for plutselig kan det være for sent! Jeg opplevde ikke at Thomas døde for jeg fikk en tekstmelding som vekket meg hvor det det sto “Godmorgen min vakre gudinne” Desverre var den feilsendt 😉 Men da kan jeg undre meg over skjebnen til Thomas 😉

Jeg ønsker alle en fin dag og avslutter med en klisje “CarpeDiem” grip dagen og ikke nøl!

 

1 kommentar
  1. Ha en fin dag 🙂
   Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing 🙂
   da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.
   Takk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg