9 November 2014

 

I dag har ikke vært så innmari gøy! Litt sliten! Jeg hadde 5 anfall (epilepsi, typ GTK) i går og natt til i går, jeg føler meg egentlig som en oppvridd vaskeklut! Heldigvis ingen hjernerystelse eller brudd eller noe slikt! Bare veldig veldig øm overalt og hodepine gra H.

Jeg vet ikke helt hvorfor det kom som kastet på meg, jeg kjente “det ulmet i hodet” på onsdag kveld og jeg bare gikk og la meg og bang så var jeg igang! Det er litt mye om dagen, mye tanker, mye styr! Men må jo bare takle det! 

Jeg er i ketose og jeg er mye bedre på ketose, jeg har mye mere energi og har mere lyst til ting og føler meg mye bedre humør og alt er igrunn lettere! Jeg liker dette kostholdet og jeg liker hva det gjør med meg! Det eneste som er vrient er å få i meg nok fett, så jeg holder på og er bevisst!

Mange spør hvordan det går, derfor skriver jeg en kort oppdatering om epilepsien at det går, det er en del anfall pga lite søvn pga at jeg tenker så mye! Men når når “ting” blir roligere så regner jeg med at plutselig så får jeg i meg nok fett og livet har faller på plass igjen 🙂


Kort oppdatering i høstmørket 🙂

Nå er det fredag, fyr på peisen og nytt på nytt snart! Livet altså!


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg