Ikke gi opp, det er håp <3 Pay It Forward


Jeg , du og verden gråter! Sitat Abid Raja #syriasolidaritet Dette bildet la jeg ut 5 september i 2013, altså over to år siden! Allerde da hadde Syria vært i krise to år! Enda føler jeg at jeg roper og roper og men nå hører flere! Folk er absolutt blitt mere bevisst nå både på godt og vondt! Vi opplever mer hverdagsrasisme, mer hets på nett, mer ekstreme samler seg om sitt hat! Samtidig så mobiliserer mange seg for å hjelpe! Vi har “Refugees welcome to Norway” som ble startet i høst og etterhvert kom det grupper i hele Norge, vi leder “Refugees welcome to Drøbak” og vi har fått hjulpet mange! Vi har sendt klær til Tromsø, Libanon, Tøyen, Gardermoen og vi har vært hos flere mottak og har hatt besøk i vårt lokale av mange frivillig også folk som kan komme å velge seg klær og ting de trenger! 

Vi har fått konto, vi har fått mail, vi er på instagram og vi deler info som best vi kan! Jeg kan trygt vi hjelper folk der de er! I julen så drar Krisitina som startet Drøbaksgruppen ned til Lesvos med mye klær, utstyr og penger for å hjelpe direkte til som trenger det mest! Barn alene på flukt! Det viktigste hun bidrar med er seg selv, sin tid, sin omsorg!

I disse dager har hun gitt ut en bok på eget forlag #QuintanoForlag, #Julegaven er gitt ut og overskudd fra boken salg blir med ned til Lesvos for å hjelpe folk på flukt!

Her sender Kristina ut #Julegaven både til inn og utland 🙂 

Følg oss på instagram: https://www.instagram.com/p/-ysuLEhA3_/


Vi kan ikke alle gjøre alt, men alle kan gjøre noe! Det sier jeg til det kjedsommelige! Noen hekler luer som skal være med til Hellas, noen bidrar med klær, noen med tiden sin, noen med penger og i fellesskap så skjer det ting, det er som ringer i vannet! Hvis noen begynner så blir flere og flere med #PayItForward Det nytter, jeg vet det, jeg ser det daglig!

Jan Egeland sa til Dagbladet i dag at aldri har han hadde tøffere jobb, men samtidig så er han forsiktig optimistisk med tanke på 2016, det er håp og vi må ikke gi opp! Husk at enkeltpersoner kan gjøre en forskjell både positivt og negativt, hva velger du? DU kan gjøre forskjell, husk det! 

 

Vi skriver det i sand, det blir visket ut… Men vi satser på å hugge det i stein <3

Peace out 🙂

Ta vare på hverandre og andre 🙂

#PayItForward #Frivillighet #RefuggesWelcome #Syria #Syriacrisis #Lesvos #Julegaven 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg