Beklager, du har for øyeblikket kommet til en Marianne som ikke er i bruk!

 

Beklager, du har for øyeblikket kommet til en Marianne som ikke er i bruk!

(teksten der er stjålet av en strålende twitrer, eller inspirert av da)

Jeg er lei, så sykt lei av at jeg sitter i sofaen og ikke orker. Det er altså så dørgende kjipt at jeg nesten ikke har ord. Dessuten er samvittigheten svartere enn svart og jeg vet at selvsagt kan jeg ikke for det, men det hjelper ikke akkurat nå! Jeg vil så mye, jeg har så mange planer og det klarer jeg ikke akkurat nå og finner meg egentlig ikke i det, men klarer ikke så mye.

Jeg var så godt i gang med alt, så bristet jeg kragebeinet og bekkenet er forslått og da stanset grunn alt seg selv. Jeg biter tennene sammen og gjør det jeg må, men det er liksom alt. Så jeg er skikkelig lei meg og ikke minst lei av meg selv for dette er ugreit. I dag har store deler av dagen gått med på å snakke meg selv grundig ned og det er også en fryktelig uting og jeg må skikkelig skjerpe meg!

Denne vinteren har som skrevet før vært litt i overkant tøff og jeg har ikke stablet meg helt på beina enda og det er der jeg er sterkt uenig med kroppen. Det for for svarte meg være nok! Hvor lang tid skal det ta liksom? Pga to hjernerystelser så er clustersatan blitt hakket mer kronisk og den slår til enda mer og  kronisk hodepine i tillegg. Epilepsi er typ det samme, men det stjeler så mye krefter når jeg skader meg av anfall. Jeg er lei av medisiner, jeg er lei av å si at jeg ikke kan være med på ting. Jeg er i grunn matt av hele systemet og jeg vet at jeg er heldig og alt det der, men jeg er faktisk litt lei for det.

Jeg er så heldig å ha verdens fineste familie og verdens skjønneste mann og som prøvde å trøste i dag med å si at jeg overhodet ikke er ubrukelig og har verdens fineste tankegang og jeg sier oppgitt at jeg får jo ikke vasket gulv med fin tankegang og der er jeg grunn, men i morgen skal jeg kvinne meg opp og snakke meg opp og overdøve all dårlig samvittighet.

Prøve i hvertfall 😉

Jeg er jo egentlig en krampeoptimist, men ikke i dag. Så i dag er du kommet til en Marianne som ikke er i bruk 😉

 

Hjernen:

#Epilepsi #Cluster #Sutresara #Bitreberit #Sliten #brist

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg