Jeg våknet og før jeg gikk i dusjen så jeg meg i speilet og det så ut som jeg hadde vært med i en episode i Vikings som skjoldmøy eller noe, typ blodig…Advarer mot sterkt bilde!

Nei, skal en snakke litt om sykdom da dere? Det er jo nesten ikke noe fokus på det om dagen… Gud bedre! Men verden er i krise og det må vi jo ta innover oss og ta alle hensyn! Og med alt snudd på hode og plutselig er jeg hjemmefrue, hjelpelærer, på hjemmekontor, en dårlig venn, og prøver å være krampepositiv for å ikke skremme barna. Det som er når rutiner går bananas er at det går i surr med de enkleste ting som å ta epilepsimedisiner. Jeg har tatt alt for clusterhodepine og smertestillende, men har selvsagt glemt epilepsimedisiner noen dager og det gikk som det måtte gå: Rett til skogs, eller egentlig ikke for jeg skal ikke gå ut så mye. Men du verden for en natt.. Kanskje et par timer søvn, tre anfall og div clusteranfall. Masse medisiner som ikke har hjulpet og lån igjen med nye anfall og jeg klarte ikke å stå opp tidlig. Jeg har hodepine og er typ forslått, jeg vet ikke helt hvor enda for alt i hele verden gjør vondt, bare sånn for å sutrepelle litt her fra sofakroken 😉

Rutiner altså, det er undervurdert.. De idiotiske dusteduene som vekker meg hver natt, de går på rutiner og kanskje jeg bør tenke at når de vekker meg, så kan jeg fylle på medisinboksen istedet for å irritere meg grenseløst over de. Men greia er at jeg vil ikke ha en medisinboks for jeg tror jeg blir sykere av det umiddelbart og jeg vil jo ikke være syk. Jeg lever som jeg er frisk og det funker jo som kjent litt halvveis. kremt..

Jeg våknet og før jeg gikk i dusjen så jeg meg i speilet og det så ut som jeg hadde vært med i en episode i Vikings som skjoldmøy eller noe, typ blodig... Over hele fjeset, inni øret, i nesa og i munnen og nedover skulderen og i håret. Direkte stilig. Tenk om HBO hadde oppdaget meg, så hadde de spart mye penger på sminke og effekter. Bare tatt fra meg medisiner og latt det stå til. Det som er at dette tar ca tre dager før jeg er i vater igjen, for jeg har jo glemt det hele uken… Siden søndag tror jeg. Fullstendig håpløs, men det er for mye å tenke på selv om jeg liksom har bedre tid. Se her, gulleffekter til Vikings eller Game of Thrones, bare ta bort Justin Bieber sengesettet 😉

Jeg får ikke lest i bøkene mine engang. Hjernen orker ikke mere inntrykk akkurat nå, for det er noe hele tiden og stort sett er det spennende ting. I går jobbet minsten og jeg med bokanmeldelse og i går spurte største om hva jeg visste om Hmong folket i Laos og det var ingenting og nå vet jeg mye om Hmong folket og det er jo spennende å lære masse nytt hele tiden. I dag skulle jeg prøve å huske hva essay er, men hjernen nekter å samarbeide..Den føles ut som når du limer to planter sammen med liv og skal dra de fra hverandre igjen, der har du hjernen min sammen med “tik tok” sangen om Erna på hjernen. Dette går sakte. Minsten og jeg har Our planet prosjekt og ser en episode hver dag, men i dag vet jeg ikke helt. Mulig jeg slukner i det David Attenborough åpner munnen..

https://www.youtube.com/watch?v=j2KNNspz6hQ

Legger den ved jeg så jeg slipper å lide alene, Erna sangen i Corona style.. Morsom en gang, vond å ha på hjernen..

Jeg er ikke lei av situasjonen enda, jeg har familie det er koselig å være hjemme sammen med. Ungdommene er litt lei og det forstår jeg godt. Mannen satser på Harald Hårfagre stil og styrer masse med sine ting. Men jeg gleder meg til å jobbe på tirsdag, jeg elsker å dra på jobb og lykke!

Men mange sier: ring kjente, ta deg tid til en samtale på telefonen, vær bevisst etc. Men jeg klarer ikke det nå jeg. Det er for mye og all stillhet er hellig for øyeblikket. Så beklager mange, jeg er himla glad i dere, men jeg kommer sterkere tilbake når den skrekkelige clusterhodpeinen som nå er kontant ille gir seg litt og jeg er tilbake i vater.. Jeg er best på nett om dagen, da ikke til chat for jeg orker ikke det heller.

Satser på bedre tider og jeg prøver alt jeg kan å hjelpe karantenevis barna i Camp Moria og gjøre noe for å hjelpe de som har det aller verst..

Men jeg må klare å følge noen helt ENKLE regler:

 1. ta medisin
 2. ta de andre medisinene
 3. Hent medisiner i tide..
 4. Vent et par dager og kjenn etter hvor skadene er 😉

Ja ja, epilepsi og clusterhverdag og jeg er egentlig sint på begge to og de burde gå i karantene, Jeg som er så for fred og kjærlighet, hvorfor kan de ikke bare ta seg en bolle og bli venner over et slag yatzy eller noe for dette fungerer overhodet, eller innihodet ikke. SAMARBEIDE, hvor vanskelig er det egentlig! #Hmf

Liten oppdatering om å være kronisk syk i en koko hverdag! Men i all galskapen dere: Stay strong! 

#Epilepsi #Cluster #Corona #Nyhverdag #Medisiner

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg