Og det vil jeg ikke, Jeg drar heller frivillig på valgkampskampanje for Donald Trump enn å bli lagt inn på Ahus tror jeg.

Du vet den synkende følelsen du får i magen når du føler at noe kjipt melder seg. Den kommer alltid når jeg vi svinger opp mot “Spesial sykehuset mot epilepsi” Jeg kjenner at jeg får vondt i viljen, vondt i det hele tatt og bare har lyst å hyle. Bygningene er like nedslitt som jeg føler meg. Den første gang jeg var her i 1994 kjørte pappa meg hit og han har grunn vært med på hele prosessen og litt av det verste er at jeg kan ikke ringe han etterpå og fortelle han hvordan det gikk..

Dagen som var noe kjip:

Men jeg gir det selvsagt en sjanse i dag og jeg skal jeg møte en lege jeg har møtt for åtte år siden som jeg til nå bare har et godt inntrykk av. Jeg har gitt opp og de forrige legene og de har gitt opp meg også tror jeg og jeg er her kun for at jeg lovte han strenge legevaktslegen forrige onsdag å dra hit og han nevrologen på Ahus ellers hadde jeg blitt lagt inn. Og det vil jeg ikke, jeg drar heller frivillig på valgkampskampanje for Donald Trump enn å bli lagt inn på Ahus tror jeg. Neida, joda.. Jeg sitter og venter på lege nå, jeg måtte komme litt tidligere for å ta blodprøve.

Jeg fikk hjernerystelse og bristet et kragebein etter seks anfall på tirsdag, men sånn som jeg er skapt så glemte jeg det på onsdag når Camp Moria brant ned og jeg satt foran PC og TV i åtte timer i strekk uten å ta pause eller spise noe særlig og ikke kjenne etter hvordan jeg hadde det. Jeg twitret gjennom dagen og fikk meldinger konstant om hva som skjedde. Og etter jeg sov en time så kjente jeg jo at alt var galt og min reddende engel, min kule fetter Trond ble nok en gang på legevakten hvor jeg fikk bøtter med kjeft og legen satt med hodet i hendene og ristet på hodet og lurte fælt på hvordan dette gikk an. Jeg synes ikke det var så “big deal” for dette er ikke helt uvanlig til meg å være. Men nå har jeg vært teit skal sies, for jeg har vært kvalm siden for jeg har sittet foran skjerm siden, men jeg kan ikke la være, seriøst: klarer ikke! Det går ikke! Jeg har ikke drukket kaffe siden onsdag, det lukter ekkelt og jeg gikk på ketoveggisdiett og jeg kan ikke se ett egg om dagen, ikke på tale. Det går i knekkebrød og ris 😉 Det blir spennende å høre om vi kan finne opp kruttet opp nytt her, skal skrive mer når jeg har snakket med lege.

De trenger ikke akkurat min mening, så jeg orket ikke det:

Nå har jeg snakket med lege i 45 min og konklusjon er å ikke gjøre noe, jeg er for syk men allikevel for frisk. Det er antakelig ingen medisiner som vil virke, det er for mange bivirkninger og samtidig blir det for mye å ta anfallsdempende medisiner ofte. Det optimale som han sa og skjønte umiddelbart at jeg heller ville giftet med med en av sjefene i Resett enn å legges inn i tre måneder. Han prøvde seg på det tre ganger, han mente at ungene ant klarte seg selv, han har vel aldri sett en mamma utvikle hoggtenner så fort. Og la den ballen død greit ned. Jeg trodde han tullet de to første, gangene for han sa at jeg for for frisk uten å være frisk av sykdom til å være på et sånt sted hvor mange dyrker egen diagnose så lenge og jeg tenkte at da er det oppe og avgjort og så nevnte han det igjen og jeg tenkte: ja ja, det skjer jo ikke og så sa han: Det hadde vært best om du hadde vært innlagt i tre måneder og jeg hoppet fremover i stolen og bare: DET SKJER IKKE! Det skjer ikke før mine barn har fått egne barnebarn eller noe sånn, jeg drar ikke FRA UNGENE MINE, ER DU GAL? Som sagt, før det hadde jeg meldt meg inn i SverigeDemokratene og Sønner av Odin (Selv om jeg ikke spiser kebab;). Han tok den og ga opp! Men en ting var han klinkene klar på, jeg får ikke være i ketose, jeg blir verre av det. Typisk! Jeg som har handlet inn nudler og spagetti som minner om glassmanet og ketosekaffe.. Ja ja! Meeen, da er det ny kontroll om tre måneder og bare være syk så lenge og han var enig med min forrige forrige doktor, jeg er et interessant medisinsk tilfelle. Jeg vet ikke jeg, det er liksom ikke et kompliment akkurat! Og han mente den clusterhodepinen måtte være helt grusom og det bekreftet jeg. Jeg sa den er så ille at jeg har gitt opp å bli bedre av epilepsi..

Tur retur Sandvika kvalm anbefales ikke, men nå er jeg hjemme og kan fortsette å dele dårlige nyheter fra Hellas #StayTuned

#Epilepsi #Clusterhodepine #Skrivefeil #Hjernerystelse #Ketogen

2 kommentarer
  1. Statens senter for epelepsi.
   Spesialsykehuset for epelepsi.

   Var innlagt der i 98.
   Ville aldri i livet lagt meg inn igjen, gammel bygningsmasse, utrivelig.
   De som jobba der gjorde så godt de kunne.
   Glad jeg har alt under kontroll.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg