(PS, her må det bare skytes inn at jeg er ikke gal enda og dette er et utslag av et tamt forsøk på galgenhumor;)

 

 

Tredje natten på rad har det vært tre uinviterte gjester og jeg er vel egentlig ikke invitert selv, men når party er i mitt eget hodet så er jeg høyst tilstede! Det begynte natt til torsdag da cluster stakk innom for å bli og fredagen er en dag som bare kan gå inn i glemmeboken.

Natt til fredag, refererer her til noen av samtalene i hodet:
Tinnitus kl 02.19: Yohooooooooooo, er det her det skal pipes? OK, Lets pip: PIIIIP, PIIIIIIIIIIIP, PIIIIIIIIIIIIIIIII-IP og så fant i grunn sin tone på ca 100% og bare pep. Og pep og pep og så en stund senere: Pep
Cluster kl 03.11: Hva er dette bråket? Det blir straff! Straffe faktisk, jeg sender glødene kuler bak øyet og så blir det kanskje stille! Lyn og torden og ekstreme smerter og da slutter du dustetinnitus å pipe! Jeg har lært av guden Tor hvordan dette skal lage mest mulig kaos (Igjen kan det være mulig jeg overdriver litt clusters egen evne til personlighet her, men det føles sånn;)
Jeg som i meg: Prøver å si noe, blir selvsagt overhørt. Men prøver..Nei, det blir jo aldri stille, det blir bare mer bråk og vondt mumler jeg mens jeg slår hodet i veggen med puten i mellom så jeg ikke vekker de andre i huset mens jeg vurderer å grave ut øyet å sette inn en isbit. Men krafser til meg en sumatriptan og setter i magen istedet og spør søvnen pent om den kan komme tilbake. Søvnen er blitt litt snurt over stadig avbrytelser at den har gitt meg litt opp.
Epilepsi: Mulig den sa noe, men der får jeg ikke hørt etter. Kanskje derfor den er så aktiv som jeg aldri mottar beskjeden og får straff. Men jeg kan forestille meg hva den prøver å uttrykke: INGEN får ha fest uten at jeg: O store epilepsi skal også være med og setningen deres ser ca sånn ut: T%&($#/#&%$#%$&#&%$#/(%(/&%(!!! Syntax Error i hodet og så gjentar de seg selv til det kjedsommelige natt etter natt etter natt 🙁 Denne helgen har de hatt festival tror jeg, de har vært særs aktive og epilepsi tok strafferunden og slo ryggen så det ble innkjøp av varmeplaster og varmekrem uten av ble så mye bedre.
Jeg prøver å ta dette opp med de daglig, de har fått egne personligheter og jeg ser de for meg (PS, her må det bare skytes inn at jeg er ikke gal og dette er et utslag av et tamt forsøk på galgenhumor;) Men uansett hvor mye jeg sier, så piper tinnitus 24/7 og vil ikke høre. Jeg har snakket med legen om nye planer og kanskje cluster er fornærmet og tok et par ekstra strafferunder men epilepsien gliser hånlig til de, for den vet at professor har gitt opp til nye medisiner kommer og ingen vet når det er. Så den er liksom blitt litt høy på pæra grunnet dette.  Jeg synes dette begynner å grense til iinnvadering som selv den beste diktator ville vært stum av beundring til. Den ville flyttet inn og sett på strategien. Hodet er egentlig megadust som tillater alt dette og hvilket påfunn er tinnitus, det er altså så hinsides all fornuft å ha en lyd som skriker i ørene som ingen andre hører. Det er super dårlig gjort å legge den til en kronisk hodepine som er konstant tilstede. Så ja, jeg kjemper mot meg selv. Utrolig teit kropp og så prøver jeg å gjøre det beste for den og så får jeg dette slengt tilbake. Jeg er indignert på mine egne vegne og nå skjønner jeg at jeg sporer av her og avslutter.
Jeg “hører” meg selv og gud bedre. Og legger ved et typisk Marianne i hverdagen bilde, her presentert ved headsett og langt hår…
Peace out fra liksomparadis Slyngveien
#Epilepsi #Cluster #Tinnitus #Atwar #Dusteopplegg

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg