“Kjære edderkopper” Søknad nr 2

Det er den tiden på året igjen hvor dere føler sterkt for å komme dere inn på mitt område.. Fornuftig sett vet jeg at dere er her hele tiden, men dette er tiden hvor dere virkelig jævles med meg og da dessverre min familie også. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg hyler så vinduene klirrer og ungene kommer galopperende for å se størrelsen på dere. Mannen dauer av latter og er i mine øyne noe lite forståelsesfull for min dype skrekk for dere. Det er nesten så jeg mistenker dere for å ha tatt han med på et av deres styremøter nede på roterommet og laget en avtale med han at hvis dere for skremme litt livet av meg og kose dere på min bekostning så kan han bære dere ut og late som han dreper dere og han i tillegg til dere ler dere skakk av meg.. Jeg vet jo at dere er litt smartere enn oss mennesker og bare venter med planetovetakelse som jeg allerede tror dere har fått til i Australia, men resten av verden har bare ikke skjønt det enda.. 

I går lå det noe som så ut som en av deres største slektninger død utenfor kjøkkenet, jeg stirret på den et kvarter før jeg såvidt turte å hoppe forbi, men jeg turte aldri å slippe den ut av syne tilfelle den skulle løpe å gjemme seg, jeg vet nemlig av tidligere erfaringer at dere er god på å “leke død” for å så hoppe til live og løpe etter meg. Mannen “sov” på sofaen og nektet å hjelpe til for å fjerne den, men heldigvis kom pappa og kastet den ut, men når han holdt opp for å vise meg stupte jeg opp på kjøkkenbenken i ren James Bond stil (synes jeg selv da;) og ble liggende der tilfelle den skulle stikke meg med det ene beinet.. I dag skulle jeg ordne med plastsøppel og der lå en av deres gigakamikazekopper i en plastkopp klar til å angripe, jeg hylte og krøllet både fingre og tær så neglene brakk nesten.. Ikke bare det, dere har lagt en gravid grønn edderkoppjævel i postkassen min og mannen har lovet å fjerne den, men jeg tør jo ikke å sjekke og jeg stoler jo ikke helt på han iom dere ant har manipulert han over på deres lag.. Tenker dere har deres egne youtube kanal hvor dere viser hverandre tips og råd om hvordan skremme oss mest mulig. Ikke snilt, ikke snilt i det hele tatt! Jeg har så mange historier om hvordan dere sakte med sikkert har prøvd å skremme livet av meg siden jeg var liten og etter internett kom har dere fått flere mennesker på laget deres for å hjelpe dere med å skremme meg, alle tagger meg i linker og videoer bare så jeg kommer litt nærmere et hjerteinfarkt for hver video jeg ser.. Jeg skulle aldri vært åpen om hvor jeg redd jeg er, for det er visst legalt å skremme folk med aracknofobi.. Det er ikke snilt det heller. 

Jeg synes grunn dere kan ta dere sammen og emigrere til Australia, det er stort nok for dere! Dere trenger ikke å ta over hele jorden for å så påkalle romvesenslektningene deres til å komme og spise oss til middag.. Ta dere sammen, jeg er for fred og kjærlighet men dere tynes min siste rest for fredelige løsninger.. Jeg tør jo ikke å ta dere selv så både pappaer, svigerfar, naboer og selv egne barn blir sendt ut for å takle dere når jeg står naken oppe på sofaen etter en dusj og hyler og bærer meg.. Ta dere sammen skikkelig!! 

https://www.dagbladet.no/tema/dette-krypet-stortrives-i-boligen-din/63281456

 

Jeg skal sprute gift rundt omkring i morgen og håpe på at dere tar hintet og HOLDER DERE UNNA, jeg gruer meg til resten av høsten med å dø litt av skrekk hver dag og undersøke alle rom jeg går inn før jeg tør å senke skuldrene og det er jo da dere gjerne slår til. Skulle hatt slike stativ å klatre opp på.. Pil ned!

 

Jeg ser komikken etterpå og minsten har gledelig delt med alle lærere og andre foreldre på skolen om hvordan mamma hylte og skrek av en edderkopp som sto på foten min etter en dusj og hvor jeg kastet katten inn og lukket døren, historien blir bedre for hver gang 😉 Eller den som kom svømmende i badekaret, den bare ventet på at jeg hadde tatt balsam i håret og var glatt på hendene. Ikke lett og få “bittelille” meg opp av badekaret hylende og med glatte hender mens en edderkopp kommer svømmende klar til angrep. Igjen påstår mannen at den prøvde å svømme for livet, men jeg er ikke så lettlurt lenger, litt for mange hendelser til at jeg tror dette er “bare sånn det er”.. Nope, nada, nei! Bare bestill dere billetter, jeg skal starte vippskampanje og hjelpe dere “Down under” Håper dere kan ta denne søknaden mer på alvor enn mitt første brev som jeg følte meg nesten oversett så mye at det minnet om en krenkelse 😉

Les det gjerne på nytt: 

http://epilepsi2509.blogg.no/1424947890_kjre_edderkopper.html

#Edderkopper #Fobi #Debiterfaktisk #Husedderkopper #Jegdørsakte #Kjæreedderkopper 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg